Ciolacu si Citu si-au semnat pe ascuns acordul de alianta. Intrebat daca ii este rusine: „Nu mi-a duc aminte sa fi semnat vreun acord public pana acum”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a confirmat, joi, ca a semnat acordul politic PNL-PSD-UDMR si minoritati, precizand ca este „ferm convins” ca aceasta alianta va dura.

Intrebat cum se va face rotatia premierilor in 25 mai 2023, Ciolacu a spus: „Sa ajungem pana pe 25 mai”.

El a adaugat, insa, ca este „ferm convins” ca alianta va rezista pana atunci.

Intrebat de ce acordul nu a fost semnat public si daca ii este rusine cu aceasta alianta, Ciolacu a raspuns: „A spus cineva acest lucru?”.

„Nu mi-a duc aminte sa fi semnat vreun acord public pana acum”, a adaugat Ciolacu, mentionand ca va da detalii presei dupa sedinta Parlamentului de investire a Guvernului.

Presedintele PNL, Florin Citu, a anuntat, joi dimineata, semnarea acordului de guvernare al coalitiei, precizand ca este un „acord normal”.

„Era normal, s-a semnat un acord al coalitiei de guvernare. Continutul l-ati vazut dumneavoastra zilele trecute, a fost in presa. (…) Este un acord normal”, a declarat Citu.

Acordul politic intre PSD, PNL, UDMR si minoritati a fost semnat, joi, intr-o ceremonie desfasurata in biroul presedintelui Camerei Deputatilor care nu a fost facuta publica.

Mai mult despre:

Comentarii: