politica

Ciolacu, speriat: „Nu-mi aduc aminte sa fi spus ca presedintele Iohannis este toxic. Discut cu presedintele despre prioritatile legislative si angajamentele pe care si le ia Romania”

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a negat speriat, duminica seara, intr-un interviu la Digi24 ca a spus in trecut despre presedintele Iohannis ca este „un personaj toxic pentru Romania”.

„Nu-mi aduc aminte sa fi spus ca presedintele Iohannis este toxic sau ne-toxic. Are multe explicatii de dat pentru ca s-a implicat activ in campaniile electorale, daca vrem sa traim intr-o tara normala”, a spus Ciolacu, dupa ce a fost intrebat de prezentatoare cum se intelege acum cu presedintele dupa ce a spus despre acesta ca este „toxic pentru Romania”.

Ciolacu a adaugat ca are o relatie „institutionala” cu Iohannis ca si discuta cu acesta despre prioritatile legislative si angajamentele asumate de Romania.

„Este o relatie institutionala. Nu am un parteneriat cu presedintele Klaus Iohannis, asa cum au cei de la PNL. (…) Imi doresc ca acest guvern, in afara de faptul ca e un guvern functional si cu o sustinere parlamentara consistenta, imi doresc sa fie si eficient. Este singurul lucru pe care mi-l doresc. In continuare am o relatie institutionala cu presedintele, discutam pentru prioritatile legislative si angajamentele pe care si le ia Romania”, a spus Ciolacu.

Intrebat daca PSD are candidat pentru alegerile prezidentiale, Ciolacu a raspuns ca in partid exista multi candidati in acest moment: „PSD are mai multi candidati in momentul acesta. (…) Am anuntat ca in interiorul PSD s-a terminat cu abordarea in care presedintele partidului era si candidat pentru functia de presedinte al Romaniei. Am anuntat ca doresc niste alegeri interne in fiecare organizatie”.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Surse: Ciolacu merge la Erdogan cu o propunere halucinanta, romanii sa intre doar cu buletinul in Turcia. Ar insemna ca si turcii sa intre doar cu buletinul intr-o tara UE

Premierul Marcel Ciolacu intentioneaza sa ii propuna presedintelui Turciei, Recep Erdogan, ca romanii sa poata…

5 ore ago

Donald Tusk: Noua persoane arestate sub suspiciunea de sabotaj in numele serviciilor de informatii ruse

Premierul polonez Donald Tusk a declarat ca noua persoane au fost arestate sub suspiciunea de…

5 ore ago

706 de persoane cu numele Kyle s-au reunit in Texas. Nu a fost suficient pentru un record mondial

O incercare a orasului Kyle, Texas, de a dobori recordul mondial pentru cea mai mare…

5 ore ago

SUA spun ca Iranul a cerut ajutor dupa accidentul de elicopter in care a murit presedintele tarii, Ebrahim Raisi. Alegeri pe 28 iunie

Autoritatile iraniene au convenit sa organizeze alegerile prezidentiale pe 28 iunie, dupa moartea presedintelui Ebrahim…

5 ore ago

Campionatul european de surf pentru blanosi si tovarasii lor umani

Zeci de surferi cu blana si tovarasii lor umani au venit pe o plaja din…

5 ore ago

Monetaria Regala a Marii Britanii lanseaza o moneda care aniverseaza 80 de ani de la debarcarea din Normandia

Monetaria Regala a Marii Britanii a lansat o moneda care marcheaza cea de-a 80-a aniversare…

5 ore ago