politica

Ciolacu zboara in Qatar cu avion inchiriat: „Costul acestei calatorii este de aproximativ 100.000 de euro”

Premierul Marcel Ciolacu pleaca marti in Qatar cu un Boeing 737 inchiriat de la TAROM, anunta Boarding Pass. „Costul acestei calatorii este de aproximativ 100.000E”, precizeaza publicatia.

„Actualul premier al Romaniei a zburat pana acum in vizitele oficiale doar cu zboruri comerciale regulate si cu avioane militare din flota Fortelor Aeriene Romane.

Insa astazi, acesta se deplaseaza intr-o vizita oficiala in Qatar cu un Boeing 737 inchiriat de la TAROM, in ciuda faptului ca intre Bucuresti si Doha (Qatar) sunt operate zilnic trei zboruri comerciale pe zi.

Costul acestei calatorii este de aproximativ 100.000E.

Premierul anterior a calatorit in fiecare vizita oficiala externa doar cu avioane inchiriate de la TAROM”, a transmis Boarding Pass pe Facebook.

Ciolacu a plecat in Qatar insotit de sase ministri, plus Zgonea: ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Sorin Grindeanu, ministrul Afacerilor Externe, Luminita Odobescu, ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Stefan-Radu Oprea, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Florin-Ionut Barbu, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Bogdan Ivan, presedinte ANCOM, Valeriu Zgonea, presedinte ANSVSA, Alexandru Bociu, presedintele Hidroelectrica, Karoly Borbely, directorul Portului Constanta, Mihai Teodorescu.

„Statul Qatar este un partener comercial important al Romaniei in regiunea Golfului, iar atragerea de investitii in valoare de 15 miliarde de euro va contribui la consolidarea colaborarii noastre economice si politice. Avem proiecte clare si mature pentru investitorii din Qatar. Pozitia strategica, parcursul ascendent al economiei si oportunitatile oferite de fondurile europene sunt argumente ce sustin atractivitatea investitionala a Romaniei”, a afirmat premierul Marcel Ciolacu.

In noiembrie, cand mai multe publicatii au scris ca „presedintele Klaus Iohannis a inchiriat un avion de lux”, premierul Marcel Ciolacu a declarat la Antena 3 ca prefera sa mearga in deplasarile externe cu avioane de linie pentru ca isi doreste sa aiba contact direct cu oamenii.

”Nu-i prima data cand merg cu curse de linie. Eu imi doresc sa raman Marcel Ciolacu, indiferent ce functie as avea. Eu sunt un om de partid si imi doresc sa vad reactia oamenilor, pentru ca vezi cum se uita omul la tine, oamenii iti spun problemele. Eu asa ma simt bine pentru ca vreau sa vad ce spun oamenii.

Este o discrepanta ca merg cu avionul de linie si la destinatie sunt asteptat cu motociclisti si forte de securitate.

Ce calatorie sa intreprind eu, in asa fel incat consilierii mei sa nu-mi poata organiza plecarea cu un avion de linie.”, a spus Marcel Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

2 ore ago

Ecuadorul spune ca a dat in judecata Mexicul pentru ca i-a acordat azil fostului vicepresedinte

Ministerul de Externe din Ecuador a declarat, luni, ca a dat in judecata Mexicul la…

2 ore ago

Accident mortal in Peru. Un autocar a cazut intr-o rapa. Cel putin 23 de persoane au murit

Cel putin 23 de persoane au murit dupa ce un autocar a cazut intr-un rau…

2 ore ago

Piedone il acuza pe Ciolacu ca incearca sa-l mituiasca: „Promite functii pentru mine si pentru membrii familiei mele”

Cristian Popescu Piedone l-a acuzat, luni, la Antena 3 pe premierul PSD Marcel Ciolacu ca…

5 ore ago

Iar scandal in Parlament, un ales a capturat microfonul Camerei Deputatilor: „Nu stati cu fundul la sala” – Video

Sedinta de plen a Camerei Deputatilor a fost suspendata, luni, cu 20 de minute mai…

3 ore ago