Ciolos, despre minciunile propagandei PSD: „Sora mea nu este agent secret, nu am de-a face cu Soros, nu sunt vandut strainilor”

politica

Fostul premier, Dacian Ciolos a declarat, marti, ca nu are nicio legatura cu Soros si ”nici cu securitatea” sau cu ”servicii secrete”. Ciolos sustine ca in cariera sa ”a facut totul transparent”, iar tatal sau ”decedat de 20 de ani” nu a avut cum sa il influenteze profesional.

”Nu am colaborat niciodata nici cu securitatea nici cu servicii secrete nu sunt nici vandut strainilor, nu am avut si nu am de-a face nici cu Soros, nici cu altcineva care ar avea interese in Romania. Am facut singur, nu am avut nevoie de pile, am facut totul transparent. Tatal meu a fost un functionar in militie, e decedat de 20 de ani. Nu vad in ce fel tatal meu ar fi putut sa imi influenteze cariera”, a exprimat Dacian Ciolos, citat de Mediafax.

De altfel, fostul reprezetant al Executivului, a precizat ca sora si fratele lui ”si-au ales cariere cum au vrut”, el neavand nicio contributie. Ciolos dezminte informatiile din presa, potrivit carora sora lui ”e agent secret”, desi lucreaza la MAI ”de mai bine de 15 ani”.

”Sora mea si fratele meu si-au ales cariere asa cum au vrut, fara niciun ajutor din partea mea. Nu am nimic ce sa le reprosez. Sora mea lucreaza si ea in MAI cred ca mai bine de 15 ani. Isi face treaba bine la fel ca toti oamenii. Nu e agent secret asa cum am vazut in presa”, a afirmat fostul prim-ministru.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: