Ciolos, extraordinar. Premierul l-a facut praf pe Gadea in propria emisiune: „S-au spus MINCIUNI pe Antena 3” – VIDEO

politica

Invitat in emisiunea „Sinteza zilei”, Dacian Ciolos i-a reprosat in fata lui Mihai Gadea „neadevarurile” care s-au spus despre el si guvernul sau la Antena 3. Gadea l-a atacat insistent pe Ciolos pentru ca a comparat Antena 3 cu o „mocirla”.

„Multi mi-au cerut sa anulez invitatia din aceasta seara. N-am facut acest lucru. (…) Ani de zile am luptat pentru libertatea de exprimare”, si-a inceput Gadea emisiunea.

Apoi a atacat: „Ati mai auzit despre un prim ministru sa vorbeasca despre milioane de oameni ca fiind in mocirla?”.

Ciolos a raspuns ca are tot respectul pentru publicul Antena 3, insa a tinut sa arate minciunile difuzate pe acest post.

„Dincolo de asta trebuie sa recunoastem ca au fost multe situatii in care s-au spus neadevaruri legate de mine, de guvernul meu, s-au spus minciuni. La asta m-am referit”, a spus Ciolos.

„Va deranjeaza critica?”, a replicat Gadea.

„Nu, minciuna ma deranjeaza”, a venit replica premierului. El a dat exemple de numeroase stiri mincinoase difuzate de Antena 3, printre care „Guvernul taie salariile”, „Ciolos vinde portul Constanta”, etc.

Citeste si: Linsajul lui Gadea a esuat lamentabil. Ciolos i-a spus in fata: „Cand un jurnalist MINTE, cum vi se pare treaba asta? Vi se pare corect?”

„Pentru asta ati spus ca veniti intr-o mocirla? Ati jignit milioane de telespectatori”, a insistat Gadea.

„Nu, pentru ca nu ii viza pe ei. In cazul in care vreun spectator Antena 3 se simte ofensat, imi cer scuze fata de el”, a mentionat premierul.

Citeste si: Liiceanu i-a reprosat lui Ciolos ca merge la Antena 3. Raspunsul premierului a fost FABULOS: „Trebuie sa cobori si in mocirla ca sa-ti faci meseria corect”

Gadea spune ca jurnalistii mai fac greseli si exagereaza.

„Domnul Gadea, cand e vorba de o greseala… a gresi este omeneste. Dar cand se intampla sistematic nu-ti pui intrebari?”, a replicat Ciolos.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: