politica

Ciolos, in Parlament: „Mergem pana la capat. Sper, inca o data, in intelepciunea parlamentarilor sa voteze acest guvern”

Premierul desemnat Dacian Ciolos si-a exprimat speranta, miercuri, ca parlamentarii sa aiba intelepciunea de a vota Cabinetul pe care l-a propus, pentru ca ar fi „o solutie imediata” de iesire din criza politica si de implementare a unor masuri care sa rezolve si celelalte crize cu care se confrunta Romania.

„Vom merge in fata Parlamentului sa propunem o echipa care poate sa guverneze in situatie de criza, cu un program de guvernare adaptat acestei situatii, cu solutii pentru criza pandemica, pentru criza energetica si pentru lansarea Programului National de Redresare si Rezilienta. Deci, USR isi asuma responsabilitatea politica cu care a fost mandatata de alegatori.

Mergem pana la capat, astazi mergem in Parlament sa prezentam aceasta echipa si sa prezentam programul si sper, inca o data, in intelepciunea parlamentarilor sa voteze acest guvern, pentru ca asta ar fi o solutie imediata pentru iesirea din criza politica si pentru a incepe sa punem in practica masuri ca sa rezolvam si celelalte crize cu care ne confruntam.

Sper, inca o data, ca mesajele noastre sa-i convinga pe parlamentari, pentru ca solutia este aici, ea nu mai trebuie cautata, nu mai avem timp de pierdut si noi stim ce avem de facut”, a afirmat Dacian Ciolos inainte de sedinta plenului reunit al Parlamentului.

PSD a anuntat ca va vota impotriva, in timp ce PNL si UDMR vor refuza sa voteze, parlamentarii urmand sa ramana in banci.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Luni aflam ordinea candidatilor la europarlamentare, pe buletinele de vot. 542 de candidati, pentru 33 de locuri in Parlamentul European

Presedintele Biroului Electoral Central (BEC) va efectua, luni, 29 aprilie, tragerea la sorti pentru stabilirea…

6 ore ago

Japonia: Cutremur de 6,5 grade in Insulele Bonin

Un cutremur cu magnitudinea de 6,5 grade a lovit, sambata, Insulele Bonin din Japonia, a…

6 ore ago

Dmitri Medvedev: Moscova ar putea confisca activele private americane din Rusia daca SUA vor confisca rezervele inghetate in Occident ale Rusiei

Rusia ar putea raspunde confiscarilor de rezerve valutare rusesti inghetate in Occident de catre SUA…

6 ore ago

Sute de arestati in protestele pro-palestiniene ale studentilor din SUA. Oficialii universitatilor vorbesc despre infiltrarea unor „manifestanti profesionisti”

Protestele pro-palestiniene au continuat si in noaptea de vineri spre sambata, 27 aprilie, in marile…

6 ore ago

Statie radar ruseasca, de 5 milioane de dolari, distrusa de ucraineni. Radarul „Podlet-K1” detecta tinte aeriene la altitudini joase

Ucraina a distrus o statie radar rusa Podlet-K1, intr-un atac condus de Directia de informatii…

6 ore ago