Categories: politica

Ciolos s-a saturat de smecheriile lui Dincu. AVERTISMENT public la adresa omului lui Dragnea din Guvern

Dacian Ciolos a lansat un avertisment public la adresa vicepremierului Vasile Dincu, pe care l-a criticat voalat pentru lipa de rezultate in reforma administratiei.

Ciolos nu l-a nominalizat, insa este limpede ca s-a referit la Dincu, vicepremier si ministru al Dezvoltarii si Administratiei Publice. Premierul a spus intr-un interviu pentru Agerpres ca „mi-as fi dorit sa mergem mai departe cu reforma administratiei. Din pacate, n-am fost pregatiti aici, n-a fost nici suficienta ambitie din partea ministrilor care ar fi trebuit sa abordeze lucrurile acestea mai frontal„.

Reforma in administratia publica a fost asumata ca o prioritate de guvernul Ciolos inca de la preluarea mandatului. Vasile Dancu a gestionat dosarul reformei in administratie, dar pana acum Guvernul nu a produs initiative legislative majore in acest domeniu.

Un fost secretar de stat, Valeriu Nicolae, l-a acuzat recent pe vicepremierul Vasile Dincu ca saboteaza activitatea guvernului.  „Incep sa inteleg ca tehnocratii suntem cativa si ca oameni bagati pe gat de partide primului-ministru o sa se straduiasca sa ne faca viata cat mai imposibila”, relata Nicolae din experientele sale cu Dincu.

Citeste si: Dezvaluiri incendiare din CULISELE guvernului. Cum il saboteaza Dincu pe Dacian Ciolos: „Blocheaza orice fel de schimbare”

Recent, Dincu si Dragnea au fost fotografiati in timp ce beau vin intr-un restaurant de lux din Bucuresti. A doua zi dupa intalnire, Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Ciolos, cerandu-i sa vina in Parlament cu un raport privind starea economiei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

O oră ago

Franta depaseste (din nou) Marea Britanie in cursa investitiilor straine, pe fondul incetinirii cresterii economice in Europa

Franta a ramas cea mai atractiva destinatie din Europa pentru investitiile straine directe in 2023,…

13 minute ago

UE anunta un pachet de ajutor de 1 miliard de euro pentru Liban, in incercarea de a reduce fluxul de refugiati sirieni

Uniunea Europeana va oferi Libanului un ajutor financiar de 1 miliard de euro pe o…

12 minute ago

Veste pentru Moscova. Lituania anunta ca batalionul american va ramane in tara pe termen nelimitat, nu pana la sfarsitul anului 2025

Ministrul lituanian al Apararii, Laurinas Kasciunas, a declarat ca batalionul militar american va ramane in…

54 de minute ago