Ciolos sanctioneaza o noua PROSTIE a lui Liviu Dragnea: „Suntem in afara legii”

politica

Premierul Dacian Ciolos a comentat, marti, decizia Parlamentului de a elimina taxa radio-tv, afirmand ca independenta televiziunii si a radioului public tin si de sursa de finantare si, ca urmare, aceasta hotarare plaseaza situatia financiara a celor doua societati in afara legii.

„In momentul de fata, practic, suntem in afara legii pentru ca, din cate m-au informat colaboratorii, legea spune ca statul nu poate sa finanteze o televiziune publica 100% din bugetul de stat din diferite motive. Unul din elementele de independenta a televiziunii publice e legat si de sursa de finantare. Deci trebuie sa ne gandim la ce vrem in loc si chiar m-as bucura ca cei care au decis aceste lucruri sa vina sa ne spuna la ce se gandesc pentru viitor”, a declarat Ciolos, aflat in vizita de lucru la Centrul Tehnic Titu al Grupului Renault.

Camera Deputatilor a adoptat, marti, pe articole, proiectul de lege initiat de liderul PSD, Liviu Dragnea, care prevede eliminarea a peste 100 de taxe nefiscale, mentinand si eliminarea taxei radio-tv.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a cerut, marti, deputatilor sa sustina eliminarea taxei radio-tv.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: