Ciolos se intoarce si pregateste o armata ca alternativa la PSD: „Dacian Ciolos e aici, construieste!” – Anunt despre participarea la alegeri

news

Daca vrem sa avem o alternativa reala care sa duca Romania acolo unde merita, este nevoie de munca serioasa, de un plan bun si de o armata care sa il puna in practica si asta facem noi acum, a explicat tehnocratul Vlad Voiculescu, unul dintre liderii Platformei Romania 100 si fost ministru in Cabinetul Ciolos.

Platforma 100 e o miscare politica, asta a spus fostul premier Dacian Ciolos de la inceput, care isi propune sa construiasca o alternativa pentru guvernarea actuala, a declarat luni seara, la Digi24, fostul ministru tehnocrat al Sanatatii, Vlad Voiculescu, unul dintre membrii fondatori ai organizatiei.

„O alternativa trebuie sa aiba o componenta politica, deci cu siguranta din miscarea Platforma 100 veti vedea o parte politica care va candida la alegeri. La urmatoarele alegeri”, a declarat Vlad Voiculescu.

Intrebat la care alegeri viitoare se refera, prezidentiale, locale, parlamentare, fostul ministru a replicat ca „platforma e o miscare politica, care va avea si o componenta politica in sensul de partid politic”.

„Aceasta miscare politica va avea o componenta politica. Daca aceasta va fi un partid propriu, daca va fi o coalitie… , dar va fi o alternativa la PSD”, a subliniat Vlad Voiculescu.

Totodata, intrebat unde este Dacian Ciolos in aceasta organizare politica, fostul ministru a raspuns: „ Dacian Ciolos e aici. In Platforma 100 si el contruiete impreuna cu noi, noi pe care ne vedeti relativ des, fata de opozitie, cred ca ne puteti lua in seama. Daca va uitati la luarile noastre de pozitie veti vedea ca sunt cel putin relevante”.

Fostul ministru a subliniat ca nu ar reveni la MS sau in alta parte fara „o mica armata, fara un plan atat de concret incat in primele 6 luni sa poti sa faci o reforma reala”.

In acest context, Voiculescu a adaugat ca exact asta face Platforma Romania 100 – un plan la care se lucreaza.

„Daca vrem sa lucram serios si sa facem un plan si o armata pentru a avea o alternativa reala sa duca Romania acolo unde merita si sa aduca romanii la potentialul lor, pentru asta e nevoie de munca si asta facem noi acum.”, a conchis Vlad Voiculescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: