Ciomageala de noapte intre liderii PSD. Arsene il face “tractorist” pe Paul Stanescu

politica

Razboiul din PSD se amplifica. Baronul de Neamt, Ionel Arsene, a lansat un atac violent, marti noapte, impotriva secretarului general al  PSD, baronul Paul Stanescu.

“Intotdeauna am urat sa vad cum oameni care fac parte din aceeasi echipa prefera balacareala sau sa isi spele rufele in public.

Nici macar nu mai e vorba despre cat de bun e unul sau celalalt, pentru ca asta se poate usor vedea. E despre a fi barbat si despre a avea curajul de a-ti exprima nemultumirile verde in fata. Este despre a fi capabil sa recunosti cand altii sunt mai buni, fara sa incerci sa ii discreditezi public si sa te folosesti de metode specifice vechii Securitati pentru a-ti crea posibile avantaje.

Paule, iti spun eu ca Eugen Teodorovici este un politician din noua generatie, capabil sa inteleaga ca vechile metode de a face politica nu mai dau rezultate. Actiunile lui de a face opozitie reala la actuala putere liberala, care a prabusit Romania, sunt ceea ce asteapta cu adevarat oamenii.

Cat despre alegerile interne, parerea mea este ca ar trebui sa mai ai putina rabdare si, in loc sa iti critici public colegii de partid, mai bine sa arati tu cu ce esti mai bun, ce te face pe tine sa fii o alternativa, desi stii si tu prea bine ca PSD e un tractor cam mare”, a scris Arsene pe Facebook.

Paul Stanescu a declarat, marti seara, la Europa libera, ca Teodorovici a fost o “calamitate” pentru PSD.

Teodorovici intentioneaza sa candideze la sefia PSD impotriva lui Ciolacu, care este sustinut de Stanescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: