Ciomageala in tabara Dragnea. Ciutacu o face „mincinoasa” si „farsoare” pe Carmen Dan

politica

Victor Ciutacu, realizator la Romania TV si apropiat al familiei Dragnea, afirma ca „liderii” care sustin ca nu pot sa-l viziteze acum pe Liviu Dragnea sunt „mincinosi” si „farsori”.

”Rugaminte politicoasa catre liderii care baga vrajeala cu dorul de Dragnea si imposibilitatea de a-l vizita in carantina: nu mai mintiti, farsorilor! Eu am fost la Mazare in carantina, fix la aceeasi puscarie, fara sa ma favorizeze cineva”, a postat, luni, Victor Ciutacu.

Duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, Carmen Dan a declarat ca nu a vorbit cu Dragnea pentru ca „e si o perioada speciala, cea de carantina, nu s-a intamplat sa existe aceasta solicitare”.

„Nu am vorbit cu domnul presedinte, e si o perioada speciala, cea de carantina, nu s-a intamplat sa existe aceasta solicitare. Dansul stabileste cu cine poate discuta telefonic in aceasta perioada. In aceasta perioada, l-au vizitat cei din familie si evident avocatul. Binenteles ca iau in calcul aceasta posibilitate.

Eu nu sunt din categoria celor care se dezic. In ultima vreme, am vazut destui, din pacate, chiar din partid, care se dezic de cea a fost inainte. Liviu Dragnea are un merit extraordinar, Liviu Dragnea a tinut acest partid unit. Prefer sa nu dau exemple pentru ca nu sunt un om conflictual. Lucurile trebuie sa se aseze, sunt convinsa ca se vor aseza. Am incredere foarte mare in acaesta perioada in puterea de a strange si a da acest semnal de unitate pe care o are premierul Dancila”, a sustinut Carmen Dan.

Mai mult despre: ,

Comentarii: