politica

Ciprian Ciucu a fost ales presedinte al PNL Sector 6: „Am muncit mult anul acesta, in curand vor aparea si rezultatele vizibile”

Presedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, a fost reales, sambata, in aceasta functie.

Ciprian Ciucu este primar al Sectorului 6.

„Astazi a fost o zi frumoasa si linistita in curtea Partidului National Liberal, dar o zi de sarbatoare pentru filiala PNL Sector 6 , ziua in care si-a ales un nou birou politic.

Colegii mei au decis ca vor sa continuam impreuna si m-au reales in functia de presedinte al PNL Sector 6. Le multumesc pentru incredere! Organizatia noastra s-a transformat in ultimii doi ani intr-o organizatie campioana in PNL si in Bucuresti si sunt mandru de cum am evoluat impreuna.

Avem de livrat guvernare locala de calitate, avem de mentinut increderea sustinatorilor nostri si de castigat increderea cetatenilor din Sectorul 6. Putem face acest lucru doar prin munca, prin a fi parte din comunitate, prin seriozitate si integritate morala. Ceea ce, PNL Sector 6 a inteles.

Am muncit mult anul acesta, in curand vor aparea si rezultatele vizibile”, a anuntat Ciucu.

Potrivit unei postari pe Facebook, in urma Comitetului de Coordonare al PNL Sector 6, Ciprian Ciucu a fost ales presedinte al filialei, Paul Moldovan si Daniela Nicolescu – prim-vicepresedinti, Cristin Popa, Ligia Cecilia Popescu, Anton Cristian-Ioan, Adrian N. Enache, Alexandru Grumaz, Ioan Ovidiu Maxim, Nicoleta Stroe si Larissa-Mariana-Paula Birsan – vicepresedinti.

Joi, Sebastian Burduja a fost ales presedinte al PNL Sector 1, iar vineri Dan Meran – presedinte al PNL Sector 5.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Un barbat din Statele Unite si-a pierdut aligatorul care il ajuta de zece ani sa infrunte depresia si face un apel emotionant la gasirea lui – VIDEO

Un barbat din Pennsylvania, care atribuie unui aligator pe nume Wally faptul ca l-a ajutat…

28 de minute ago

George Simion ii injura si ii ameninta pe „tradatorii” care au parasit partidul AUR in ultimele zile: „Venim dupa voi!” – VIDEO

Intr-un videoclip postat pe canalul sau favorit de comunicare, reteaua sociala chinezeasca TikTok, liderul AUR,…

56 de minute ago

Indemn socant al lui Lukasenko catre sportivii care vor participa la Olimpiada de la Paris: „Spargeti-le fata, aratati-le ca sunteti adevarati belarusi”

In timpul unei conversatii cu jurnalistii desfasurata ieri, cu prilejul sarbatoririi zilei de 1 Mai,…

2 ore ago

Doi barbati din Iasi au primit o noua sansa la viata, gratie rinichilor prelevati pentru transplant de la Sofia si transportati cu un avion SMURD

Avionul SMURD Bombardier Learjet 75 nr. 1123 a incheiat, miercuri seara, o misiune care a…

2 ore ago

Un sofer iresponsabil a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita si a ramas blocat in mijlocul acestuia, fiind salvat de pompieri

Situatie uluitoare in Bistrita-Nasaud. Un sofer a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita, dar…

2 ore ago