politica

Circul din PSD crapa ecranele televiziunilor de stiri. Codrin Stefanescu sare sa o atace pe Firea

Gabriela Firea a cerut, marti, demisia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, afirmand ca o retragere a liderului social-democratilor ar fi benefica pentru partid si pentru tara, in cazul in care liderul PSD nu reuseste sa isi schimbe modul de lucru, acela de a se consulta „doar cu doua-trei persoane”.

Intr-o interventie la Antena 3, Codrin Stefanescu a negat ferm ca ar putea sa urmeze o demisie a lui Liviu Dragnea si a spus ca totul a pornit de la o cearta intre doua membre de partid, adica Gabriela Firea si Carmen Dan, care ar fi trebuit sa-si rezolve disensiunile la o cafea sau la un ceai. Stefanescu a afirmat ca totul este „cusut cu ata alba”, iar Firea nu va vaea sustinatori in PSD.

„Ma mir ca Gabriela Firea a ajuns la concluzia asta. Va trebui sa si justifice cererea. Suntem foarte curiosi cum a ajuns la concluzia asta Gabriela Firea, in momentul acesta cand PSD se bate cu ramasitele statului paralel si vedeti ca nu e usor. Cand Iohannis la varful statului care anuleaza CSAT-ul, mi se pare cusut cu ata alba sa vii sa ceri lucrul acesta (demisia lui Dragnea, n.r.).

Am incercat sa gasesc o solutie – am rugat-o pe Rovana Plumb, in dubla ei calitate de presedinte la femeile social-democrate si prietena foarte buna si cu Gabriela Firea si cu Carmen Dan sa le invite ea la o cafea sau un ceai si sa discute cu ele ca sa nu mai avem un astfel de conflict in urmatorul Cex, peste doua-trei saptamani. S-a ajuns aici, o sa vedem ce e de facut, dar cand batem cu ‘astia’ si avem inca legi de scos, coduri penale de modificat, contestatii de tot felul, #rezist in strada, tot felul de acoperiti din toate partile care incearca sa saboteze, toata lumea vede cu cine ne batem si interesul nostru e sa aducem normalitatea in Romania, sa vii sa ceri lucrul asta va dati seama ca o sa aiba foarte putini sustinatori”, a declarat Codrin Stefanescu.

„Nu are nimeni dreptul sa-si bata joc de voturile PSD. Nimeni nu s-a ales singur, ci a avut in spate sigla PSD. Gabi Firea a fost alegerea noastra pentru candidatua la Primaria Capitalei. Ne-am batut cu totii pentru Gabriela Firea. Cand am decis sa punem o femeie candidat la Primaria Capitalei au ras toti de noi”, a mai precizat secretarul general adjunct al PSD.

Intrebat daca in PSD s-ar putea contura un nucleru anti-Dragnea, Stefanescu a raspuns: „Daca unii vin cu asa ceva, cand noi cerem ordonanta pentru protocoalele secrete, cand vorbim de amnistie, despre suspendarea lui Iohannis, sub nicio forma din partea noastra, a civililor, nu vor avea sustinere.”

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

9 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

11 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

11 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

11 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

11 ore ago