politica

Citu acuza tabara Orban de comportament PSD-ist: „Cand ataci membrii Guvernului, premierul, seamana foarte mult cu ceea ce face PSD”

Premierul Florin Citu a declarat ca atacurile la adresa sa si a Guvernului venite din partea colegilor de partid in cadrul campaniei interne de alegeri din PNL „seamana foarte mult cu ceea ce face PSD” si arata ca „astfel de politicieni, poate, nu mai au un viitor in Romania”.

„Sunt criticat ca vin si ma viziteaza primarii nostri la Guvern. Care este problema ? Da, foarte bine, sa vina, am invitat si primari de la PSD. Repet, vreau sa dezvoltam Romania. Vin oamenii la Guvern, vad care sunt proiectele, surse de finantare si impreuna dezvoltam aceste programe. Nu avem nimic de ascuns, facem acest lucru pentru romani si o facem transparent.

Primarii liberali, din pacate, si de aceea ei sunt mai multi decat cei din PSD care vin la Guvern, au fost uitati, au fost lasati, administratiile conduse de primari liberali au fost lasate de izbeliste in ultimii ani, nu au primit niciun fel de finantare. De aceea sunt foarte multe probleme acolo, de aceea oamenii cauta solutii si impreuna gasim aceste solutii, pentru ca le gasim pentru oameni”, a declarat Florin Citu, vineri, la conferinta de alegeri interne din cadrul organizatiei PNL Satu Mare, citat de Agerpres.

Premierul a punctat ca aceasta campanie de alegeri interne din PNL este despre competitie si una transparenta, in cadrul careia liberalii, dar si toti romanii, pot sa vada cum se comporta doua echipe.

„Din pacate, pot sa vada si lucrurile mai neplacute. Lucruri care nu ar trebui sa se intample in PNL, pentru ca noi nu suntem PSD. Cand ataci membrii Guvernului, premierul, seamana foarte mult cu ceea ce face PSD. Cand, cu cateva luni in urma spui ca o decizie a premierului este buna, ca este in spiritul Constitutiei, iar peste cateva luni spui ca nu mai este buna, pentru ca trebuie evaluata, arata ca astfel de politicieni, poate, nu mai au un viitor in Romania. Trebuie sa fim transparenti, trebuie sa fim onesti cu romanii si sa le promitem ceea ce putem sa facem, asta este guvernarea liberala”, a declarat Citu.

Premierul a punctat ca sunt multe lucruri de facut in privinta guvernarii si ca acestea vor fi facute, dar doar impreuna.

„Avem o sansa unica cu aceste alegeri. (…) Avem o sansa unica, s-au negociat acei 29,2 miliarde de euro pentru PNRR, mai sunt cei 46 miliarde din fonduri europene, iar de la buget eu va garantez ca vor fi investiti in economie, in fiecare an, 13 miliarde. Noi vrem sa investim acesti bani in economie, pentru ca noi stim si romanii vor afla ca doar prin liberalism putem sa dezvoltam Romania. (…) De aceea este o sansa unica pentru noi si nu trebuie sa o ratam. Votam astazi bine si sigur ca Adi (Adrian Cozma – n.r.) va avea succes, votam bine pe 25 septembrie, si apoi noi suntem cei care vom implementa cei aproape 150 de miliarde de euro in urmatorii 8 ani de zile in economie. Asa sa ne ajute Dumnezeu !”, a mai spus Citu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: florin citu

Recent Posts

S-a scufundat langa Sf. Gheorghe o nava tanzaniana, Mohammed Z. Trei marinari sunt dati disparuti

O nava sub pavilion tanazanian, Mohammed Z, s-a scufundat sambata dimineata pe canalul Sf. Gheorghe.…

24 de minute ago

Presedintele ucrainean solicita participarea Chinei la negocierile de pace, fiindca este singura tara care ar putea influenta Rusia

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca doreste sa colaboreze cu tari precum China, care…

57 de minute ago

Trei romani sunt blocati in Noua Caledonie. Parisul a declarat stare de urgenta in acest teritoriu francez de peste mari

MAE anunta ca in Noua Caledonie se afla blocati trei romani, in contextul in care…

O oră ago