Citu ataca din nou, acuza PSD-ul ca joaca murdar si populist: „Ma asteptam sa fie fair-play”

politica

Presedintele PNL, Florin Citu, afirma, marti seara, ca este nemultumit de modul in care se comunica in coalitie, asteptand mai mult „fair-play” din partea partenerilor. Citu sustine ca si lui i-ar fi usor sa propuna pe Facebook masuri irealizabile si apoi, dupa sedinta coalitiei, sa spuna ca nu se poate pentru ca nu sunt de acord partenerii de coalitie.

Florin Citu a declarat, marti seara, la Digi 24, ca este nemultumit de modul in care se comunica masurile din coalitie.

”E foarte usor sa vin si eu sa scriu pe Facebook ca va propunem sa crestem pensiile cu 60 % sau cu 80 %. Ma duc in coalitie, nu se poate, bineinteles, si apoi sa spun nu vrea partenerul de coalitie. As vrea mai mult fair-play, sa vorbim in coalitie, nu inainte de coalitie, sa aruncam tot felul de mesaje pe surse sau prin comunicatori”, a declarat Florin Citu, citat de news.ro.

Acesta a precizat ca partidele trebuie sa comunice altfel pentru ca nu sunt in campanie electorala.

”Este o coalitie si este un compromis. Ma asteptam sa fie fair-play”, a mai afirmat Citu, precizand ca nu vrea atacuri din partea liberalilor la adresa partenerilor.

”Eu sunt cel care le-am spus colegilor mei din Guvern sa comunice elegant, nu vreau o comunicare care sa puna in pericol stabilitatea acestei coalitii. Este nevoie sa avem aceasta coalitie in acest moment, sa trecem prin acest moment dificil si nu vreau ca Partidul National Liberal sa fie cel care arunca in aer aceasta coalitie. De aceea nu vedeti membrii guvernului din Partidul National Liberal sa iasa la atac, nu-i vedeti sa atace presedintele Partidul Social Democrat”, a adaugat Citu.

Liderul PNL a mai precizat ca liberalii trebuie sa sustina maurile liberale din Programul de guvernare, dar si sa arate ca sunt un partener cu care se poate lucra.

Mai mult despre:

Comentarii: