politica

Citu il sfideaza pe Voiculescu, dupa ce i-a adus acuzatii grave: Nu comentez declaratiile celor din Opozitie

Premierul Florin Citu a declarat, vineri, intrebat despre acuzatiile aduse de fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu, ca nu comenteaza „declaratiile celor din opozitie” si ”opinii personale”. 

Intrebat, vineri, in conferinta de presa de la Cluj, cum comenteaza acuzatiile lui Vlad Voiculescu si faptul ca l-a numit „primul epidemiolog al Romaniei”, Citu a replicat:
„Nu comentez declaratiile. Va dati seama cum ar fi sa comentez declaratiile celor din opozitie in fiecare zi, nu as avea timp, avem o pandemie, de trecut tara prin pandemie, lucruri importante de facut. Opinii personale nu comentez, dar as vrea sa ii asigur pe romani ca guvernarea este solida, coalitia functioneaza”.
El a explicat ca joi a fost o sedinta de Guvern „in care lucrurile au mers foarte bine, nu a fost nicio problema”.
„Asta este mesajul important pentru romani: Guvernul functioneaza bine, avem a guverna Romania si, pe langa faptul ca spun eu acest lucru, se vede in cifre, se vede in cresterea economica, se vede in veniturile la buget, se vede in cheltuielile cu investitii si se vede in aprecierea institutiilor internationale.
Pana la urma increderea in acest Guvern o vedem la investitorii straini, ne imprumutam la dobanzi mai mici decat o fac altii, ne imprumutam bine si estimarile institutiilor internationale arata ca economia va creste mult mai rapid decat ne asteptam noi”, a declarat Citu, potrivit News.ro.
Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a declarat, vineri ca a avut un mandat de 113 zile de ciocniri intre mentalitati, precizand ca in continuare se teme pentru oamenii din tara asta, pentru cei vazuti de politicieni doar ca electorat, dar si pentru oamenii din sistem.
El a afirmat ca premierul s-a transformat in primul epidemiolog al tarii, iar ulterior a adaugat ca Florin Citu nu e premierul de care Romania are nevoie in acest moment.
Voiculescu i-a recomandat premierului, ca interimar la Sanatate, sa revizuiasca metotodologia de raportare a deceselor din perioada in care mandatul era la PNL, pentru ca sunt diferente fata de realitate, precum si o analiza privind situatia Unifarm, unde s-a comis cel mai mare jaf al pandemiei.
Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

11 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

12 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

12 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

12 ore ago