politica

Citu nu vede nicio criza politica: „Este o mica situatie, doar copiii rasfatati isi iau jucariile si pleaca”

Premierul Florin Citu spune ca orice intarziere legata de PNRR va fi rezolvata cu prioritate daca USR PLUS pleaca de la guvernare si va prelua el conducerea Ministerului Investitiilor si Proiectelor Europene.

„Daca colegii de guvernare vor pleca, voi prelua Ministerul Investitiilor si ma voi asigura ca orice intarziere pe care am avut-o pana acum o vom rezolva”, a spus Citu, intr-un discurs sustinut, sambata, in fata liberalilor din Arad, la prezentarea motiunii de candidat pentru presedintia PNL.

El a catalogat neintelegerile cu USR PLUS drept „mica situatie” si a spus ca „doar copiii rasfatati isi iau jucariile si pleaca”.

„Am avut aceasta mica situatie saptamana trecuta, pentru ca intre oameni maturi nu ar fi trebuit sa ajungem aici. Doar copiii rasfatati isi iau jucariile si pleaca la fiecare problema. Nu trebuia sa ajungem aici daca aveam un partener matur si responsabil, care punea, mai presus de orice, interesul romanilor”, a spus Citu.

El a subliniat ca „PNL nu este un partid pe care sa il dai la o parte, pe care sa il santajezi”.

Florin Citu a mai declarat ca PNL a sustinut „toate obiectivele partenerilor de guvernare” si s-a implicat pentru indeplinirea lor.

Prezent in sala de conferinte din complexul Expo Arad unde isi sustinea Citu motiunea pentru conducerea PNL, Rares Bogdan a tinut si el un discurs, in care a facut referire la liderii USR PLUS.

„Va rog pe dumneavoastra, primarii liberali din Arad: Sa nu uitati niciodata afirmatiile pe care le-au facut Ionut Mosteanu si Dacian Ciolos despre dumneavoastra. S-ar putea ca drumurile vietii sa ne duca la aceeasi masa, dar daca se mai intampla asta, va rog din suflet, nu uitati ca au fost doi oameni in istoria Romaniei care au afirmat despre primarii din Romania ca sunt hoti. Despre toti cei 2.880 de primari din Romania ca sunt hoti. Unul se numeste Ionut Mosteanu, liderul deputatilor USR, si al doilea, Dacian Ciolos, liderul PLUS”, a spus Rares Bogdan, citat de Agerpres.

Inainte de sustinerea motiunii, premierul Florin Citu a vizitat Targul Agromalim, cel mai mare din judet, infiintat in urma cu trei decenii. Premierul a vorbit cu fermieri si producatori de utilaje sau crescatori de animale, dar a gustat si produse traditionale pregatite de unii participanti la targ.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: florin citu

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

13 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

13 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

13 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

3 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

13 ore ago

Si la altii nu doar la noi: scandal intr-o comisie din Congresul SUA din cauza „genelor false”

Un scandal a izbucnit in Congresul SUA dupa ce o politiciana a acuzat o rivala…

13 ore ago