Citu sfideaza din nou: „Eu nu sunt o firma de advertisting. USR are tupeul sa ma cheme in Parlament sa ma intrebe de campania de vaccinare”

politica

Premierul Florin Citu a declarat ca Guvernul a facut tot ceea ce putea face pentru sustinerea campaniei de vaccinare, iar el nu este „o firma de advertising” si poate nici „cel mai convingator om din lume”.

„Eu nu sunt o firma de advertisting, ceea ce poate sa faca Guvernul, am facut. La inceputul acestei pandemii, problema noastra era daca si cand avem vaccinul. Asta era solutia. Dupa aceea, a venit vaccinul, eram criticati ca nu avem fluxuri, ca nu putem sa vaccinam multe persoane. Am rezolvat aceste probleme.

Dar pana la urma, in Romania vaccinarea nu este obligatorie. Pot sa fiu acuzat ca eu nu sunt cel mai convingator om din lume, (…) dar as vrea sa vad responsabilii din societate, oamenii care sunt lideri de opinie, influencerii pe Facebook, cate ore au dedicat campaniei de vaccinare? Pana la urma este vorba despre noi toti, vaccinarea ne ajuta pe noi toti. Eu, daca este ceva sa-mi asum, poate eu nu sunt cel mai convingator om din lume, desi m-am dus, m-am vaccinat intre primii, si a doua oara, am fost peste tot in Romania si cred ca la fiecare declaratie am vorbit despre campania de vaccinare. Presedintele Klaus Iohannis, la fel”, a declarat Citu joi, la Digi 24, intrebat daca se simte vinovat ca nu a mers campania de vaccinare, citat de Agerpres.

Totodata, el a fost intrebat de ce crede ca nu a mers campania de vaccinare si a raspuns ca in Romania „de mai multi ani” exista „o campanie antivaccinare puternica”, sustinuta de „partide extremiste”.

„USR are tupeul sa ma cheme in Parlament sa ma intrebe de campania de vaccinare. Dupa ce se elibereaza de influenta celor doua partide nocive – AUR si PSD – putem sa discutam despre orice. Dar pentru ca e un demers al Parlamentului, Ora Guvernului, bineinteles ca voi merge in Parlament si voi explica”, a mai afirmat premierul Florin Citu.

Mai mult despre:

Comentarii: