politica

Citu sustine ca fara el ca prim-ministru se va instaura „haosul” in Romania: „Este o competitie a celor care vor sa arunce tara in aer, sa destabilizeze Romania”

Premierul Florin Citu, presedintele PNL, a declarat ca in Parlament este „o competitie a celor care vor sa arunce tara in aer, sa destabilizeze Romania”, referindu-se la motiunile de cenzura depuse de USR PLUS, AUR si de PSD la adresa Guvernului.

El a subliniat ca in privinta deciziei CCR pe conflictul dintre Executiv si Parlament privind motiunea USR PLUS si AUR trebuie asteptata motivarea Curtii.

„Trebuie sa asteptam motivarea deciziei CCR, stim foarte bine ca o decizie a Curtii Constitutionale trebuie in integralitatea ei respectata de toata lumea, inclusiv de Parlamentul Romaniei. Putem sa interpretam, eu spun ca mi-a dat dreptate Curtea Constitutionala, a spus ca este un conflict juridic. Dupa aceea spune, pentru a inchide aceasta problema trebuie sa mearga la vot si singura solutie este sa fie respinsa, dar asta este ce vad eu. Daca nu, vom ataca la Curtea Constitutionala, din nou, si veti vedea ca vom avea dreptate”, a declarat Florin Citu, marti, inainte de Biroul Executiv al PNL, intrebat despre decizia CCR privind conflictul constitutional dintre Guvern si Parlament, pe motiunea de cenzura depusa de USR PLUS si AUR.

Referitor la motiunea de cenzura depusa marti de PSD, el a spus: „In Parlamentul Romaniei astazi este un festival si este o competitie a celor care vor sa arunce tara in aer, sa destabilizeze Romania”.

„Pe de-o parte avem o coalitie USR-AUR, pe de alta parte, PSD, se intrec pentru a arunca tara in haos si vor sa dea jos Guvernul Romaniei”, a declarat Citu.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: florin citu

Recent Posts

Auzit-ati de-un Vilcean care musca din dusman?

Pentru ca se plictisesc teribil prin Parlament, tot scotand bilute din nas sau accesand de…

O oră ago

Schimbare de pozitie: Germania va sustine planul SUA de a folosi activele rusesti pentru a finanta Ucraina

Oficialii germani sunt pe cale sa sustina planul SUA de a folosi viitoarele venituri din…

51 de minute ago

Budapesta ataca din nou: „Strategia europeana si americana privind Ucraina a esuat complet. Este Rusia in genunchi din punct de vedere economic?”

Strategia elaborata de Europa si SUA cu privire la conflictul ucrainean a esuat complet, a…

2 ore ago