politica

N-a dormit dar nici n-a vazut. Bode sustine ca nu a vazut momentul in care o jurnalista a fost agresata la congresul PNL

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a cerut scuze, marti, jurnalistelor care au fost agresate la Congresul PNL si afirma ca cei vinovati ”vor plati”. Ministrul sustine, insa, ca nu a vazut incidentul in care a fost implicata o jurnalista de la Pro Tv, desi a vazut momentul in care aceasta a intrat in zona unde se vota.

”Vreau sa-mi cer scuze fata de dumneavoastra pentru comportamentul iresponsabil pe care le-au avut colegi de-ai mei din PNL fata de doua colege. Politia Capitalei a luat legatura cu colegele, declansam o ancheta si cei vinovati vor plati”, a declarat, marti, ministrul de Interne.

Acesta sustine ca a vazut jurnalistii care au intrat in zona in care nu se vota, dar nu si momentul agresiunii. „Eu am vazut cand au intrat, dar nu am vazut ce se intampla la 100 de metri”, a sustinut Bode.

Pe 25 septembrie, la congresul Partidului National Liberal (PNL), doua jurnaliste, Iulia Garbacea, reporter ProTV, si Madalina Mihalache, reporter Antena 3, au fost bruscate de cativa membri liberali prezenti la Congres, pe motivul ca aveau voie sa filmeze.

Iulia Garbacea a scris pe Facebook ca, in timp ce filma, un reprezentant al ”echipei castigatoare” i-a smuls telefonul din mana si l-a trantit.

Ea a precizat ca lideri liberali, intre care Robert Sighiartau, Lucian Bode si Dan Motreanu, au intors spatele, fara sa intervina.

Citeste si: Jurnalista Pro TV, agresata la congresul PNL. Ministrul de Interne, Bode, s-a intors cu spatele. Jurnalista: „Hai PSD in viitoarele alegeri!”

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: lucian bode

Recent Posts

„Bine ati venit in lumea rusa”. Parlamentul din Georgia a adoptat legea „agentilor straini” pe fondul unor proteste masive – Video

Deputatii georgieni au aprobat marti, in a treia si ultima lectura, un controversat proiect de…

O oră ago

Piedone o acuza pe Anca Alexandrescu ca a luat spaga: „Vrei sa spun eu despre traistele tale pe care le-ai carat?” – Video

Scandal in direct la Realitatea Plus, luni seara, intre o realizatoare a postului, Anca Alexandrescu,…

6 ore ago

Moscova anunta ca si-a dotat submarinele cu racheta nucleara Bulava. Aceasta are o raza de actiune de 8.300 de kilometri

Armata rusa a introdus in serviciu racheta balistica intercontinentala Bulava cu lansare de pe submarine,…

55 de minute ago

Evadare in Franta, trei gardieni au fost ucisi in timpul unui atac armat asupra dubei penitenciarului. Comando de infractori

Trei ofiteri de penitenciar francezi au fost ucisi si alti doi au fost raniti intr-un…

2 ore ago

D’ale coalitiei: candidatul PSD la o primarie din Vaslui a batut un alegator in varsta de 76 de ani. „Nu am crezut ca voi trai asemenea momente”

Candidatul PSD la primaria comunei vasluiene Oltenesti, Vasile Chirvase, a fost atat de suparat pe…

8 ore ago