politica

Citu, umilit din nou de „colegii” din PSD. Ministrul Rafila, batjocoritor: „Domnul presedinte Citu este un om eficient, a demonstrat-o pe tot parcursul anului trecut”

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila (PSD), l-a ironizat din nou vineri pe presedintele PNL, Florin Citu, sustinand ca acesta s-a dovedit a fi „un om eficient” in gestionarea pandemiei.

Intrebat ce pozitie are in ceea ce priveste posibilitatea ca liderul PNL Florin Citu sa propuna saptamana viitoare in coalitie obligativitatea certificatului verde pentru angajatii din sanatate si cei din educatie, ministrul Sanatatii Alexandru Rafila a raspuns, la o conferinta de presa: „In ceea ce priveste certificatul verde, ma bucura eficienta domnului Citu. Domnul presedinte Citu este un om eficient, a demonstrat-o pe tot parcursul anului trecut si probabil ca aceeasi eficienta o va demonstra si prin promovarea unui proiect de act normativ in ceea ce priveste utilizarea certificatului verde pentru anumite categorii. Raspunsul meu este urmatorul: pozitia mea este favorabila de sustinere a oricarui demers care are impact asupra sanatatii publice, un impact favorabil asupra sanatatii publice”.

Rafila a spus ca asteapta cu „mare interes” si ca nu se va opune propunerii presedintelui PNL, in masura in care va fi validata la nivel politic in coalitia de guvernare.

„Asteptam cu mare interes propunerea domnului presedinte Citu si in masura in care ea va fi validata la nivel politic, pentru ca dansul reprezinta unul dintre cele trei partide ale coalitiei, cu siguranta eu nu am niciun motiv sa ma opun unei astfel de propuneri”, a afirmat ministrul.

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a vizitat vineri Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Capitala.

Rafila a discutat cu echipa de conducere si sefii de sectie despre pregatirea unitatii sanitare in acest context epidemiologic si a vizitat mai multe sectii.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Un nou summit in format Ramstein va avea loc luni. Reuniune a ministrilor Apararii aliati privind sprijinul militar pentru Ucraina

Urmatorul summit in "format Ramstein" al Grupului de contact pentru aparare din Ucraina (UDCG) va…

35 de minute ago

Atac rusesc cu drone asupra Kievului si Odesei. Ucrainenii au lovit Sevastopolul duminica dimineata

Potrivit fortelor aeriene ucrainene, zonele afectate au inclus Kievul, regiunea Vinita din sud-vestul capitalei, regiunea…

42 de minute ago

Traficanti de droguri de mare risc, retinuti in Bistrita. Unul dintre ei este acuzat si de viol asupra unei persoane minore

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, impreuna cu procurorii Directiei de Investigare a…

2 ore ago

Regele Charles al III-lea va participa la ceremoniile prilejuite de aniversarea a 80 de ani de la „Ziua Z”, in Franta

Regele Charles al III-lea intentioneaza sa calatoreasca, luna viitoare, in Franta pentru ceremoniile care vor…

2 ore ago

Rusii folosesc prizonierii din Vovchansk, Harkov, ca „scuturi umane”, spun oficialii ucraineni. „Au existat si executii de civili”

Fortele rusesti au capturat zeci de civili in orasul de frontiera Vovchansk, a declarat un…

3 ore ago

„Escroc”, „ratat”. Trump si Biden isi duc campaniile prezidentiale la limita de jos a limbajului

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un „escroc", sambata, in Texas,…

4 ore ago