news

Ciutacu, batjocoritor in fata membrilor CNA: „Nu am vocatie infractionala/ Nu sunt obisnuit sa vorbesc in fata a mai putin de 350.000 de telespectatori”. A venit insotit de doi avocati

Victor Ciutacu a venit, marti, in fata membrilor CNA insotit de doi avocati, el avand numeroase interventii batjocoritoare in legatura cu reprosurile legate de modul in care Romania TV a tratat cazul jurnalistei decedate Iulia Marin.

Intrebat daca el considera ca postul a tratat corect cazul Iuliei Marin, Ciutacu a raspuns: „Nu am vocatie infractionala”.

La un moment dat, cand i s-a solicitat sa repete ce a spus, intrucat vorbea prea incet, Ciutacu a raspuns:  „Nu sunt obisnuit sa vorbesc in fata a mai putin de 350.000 de telespectatori. V-am vazut atat de putini si m-am intimidat”.

Ciutacu si-a justificat emisiunile batjocoritoare la adresa jurnalistei decedate astfel: ” Intrebarea noastra a fost daca un om cu schizofrenie nu e mai bine sa fie tinut cat mai departe de un domeniu sensibil care l-ar putea afecta si pe el, si pe subiectii lui”.

„Fata aia nu s-a sinucis de fericita si s-a sinucis pentru ca, intre altele, era bolnava psihic.  In curtea Libertatii s-au intamplat trei nenorociri in 2 ani de zile, un om a disparut, alt om a facut atac cerebral si a crapat la propriu dupa ce a aflat ca i-a fost taiata leafa. Iulia Marin este a treia in cativa ani. Am dreptul sa ma intreb daca acel angajator trebuie sa raspunda legal si moral? Mai exoista libertatea cuvantului, a gandirii?”, a mai sustinut Ciutacu.

Sedinta s-a incheiat brusc, fara nicio concluzie, dupa ce presedintele CNA, Monica Gubernat (numita de PSD), s-a ridicat si a plecat.

In timp ce Ciutacu era la sediul CNA, pe ecranele RTV se derulau burtiere apocaliptice:


Foto: Pagina de Media

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Fostul sef al NATO: „Sistemele din Romania si Polonia ar trebui sa doboare rachetele Rusiei care vizeaza Ucraina”

Tarile NATO ar trebui sa foloseasca sistemele de aparare aeriana cu baze in Europa de…

6 ore ago

Barbatul care a atentat la viata premierului slovac Fico este poet, membru al Uniunii Scriitorilor din Slovacia. El are 71 de ani

Presa slovaca a relatat ca atacatorul care a tras cinci gloante asupra premierului Robert Fico…

10 ore ago

Cea mai bogata femeie din Australia cere Galeriei Nationale sa-i retraga portretul dintr-o expozitie

Miliardara australiana Gina Rinehart a cerut Galeriei Nationale din Australia sa-i elimine portretul dintr-o expozitie…

10 ore ago

Atacul asupra premierului slovac Robert Fico trimite unde de soc in toata Europa. Reactie si din partea SUA

Atacul de miercuri asupra premierului slovac Robert Fico in orasul Handlova, in urma unui eveniment…

10 ore ago

O locomotiva a Grup Feroviar Roman a luat foc la Poarta Alba

O locomotiva a Grup Feroviar Roman a luat foc, miercuri seara, la iesire din Poarta…

10 ore ago