news

Politist din Cluj, numeroase ilegalitati in trafic pentru a sicana un alt sofer. A intrat si pe contrasens – Video

Un politist din Huedin a condus agresiv, incalcand legislatia auto de mai multe ori, dupa ce s-a enervat pe un alt sofer.

Imagini filmate de soferul sicanat, inregistrate pe un drum national, in apropierea localitatii Izvorul Crisului, au fost postate pe retelele de socializare. Politistul franeaza brusc si des, trece de o parte pe alta a benzii si chiar pe contrasens.

Politistul este Adrian Marchis, din Huedin, informeaza Cluj24.ro.

„Avand in vedere imaginile video aparute in spatiul public la data de 25 aprilie cu privire la un incident inregistrat in trafic, care ar fi avut loc in apropierea localitatii Izvorul Crisului, judetul Cluj, in care sunt implicate doua autovehicule aflate in miscare pe acelasi sens de mers, fiind surprins un comportament neadecvat in trafic, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Cluj a dispus verificari, pentru stabilirea circumstantelor in care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentantii Inspectoratului de Politie Cluj.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

5 ore ago

Polonia va cheltui 2,3 miliarde de euro pentru un „scut estic”. Sistemul de fortificatii a inceput sa fie deja construit

Polonia va investi peste 2,5 miliarde de dolari (2,3 miliarde de euro) in incercarea de…

5 ore ago

Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico: „pronostic pozitiv”, spune ministrul slovac al Sanatatii

Pronosticul privind starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat „este…

5 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

5 ore ago