Ciuvica a scris o carte despre „martirul” Voiculescu: „Este o carte despre basism”

news

Presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, invitat permanent al Antena 3, anunta ca isi va lansa o carte despre mandatul lui Traian Basescu, intitulata „Zece ani rai”. Prin aceasta carte, Ciuvica se straduieste sa il victimizeze pe Dan Voiculescu.

“Este o carte care descrie mecanismul prin care Traian Basescu si-a subordonat, pas cu pas, intregul sistem judiciar. Este o carte despre basism. Am scris aceasta carte deopotriva dezgustat si revoltat ca, in Romania anului 2014, 12 oameni nevinovati au fost condamnati pentru ca asa a vrut Traian Basescu.

Unul dintre acesti 12 oameni, Dan Voiculescu, imi este prieten. Si imi pare rau sa-i spun ca nu s-a inselat, in 2004, cand a spus ca ‘un Traian Basescu in fruntea tarii ar arunca definitiv Romania in haos, lucru la care acesta se pricepe cel mai bine’”, a spus Mugur Ciuvica.

Potrivit Antena 3, „Mugur Ciuvica descrie, cu probe, subordonarea justitiei, a presei, si a mediului de afaceri si descopera firul rosu in evenimentele si declaratiile politice din tot acest timp, dar si similaritati surprinzatoare cu primii ani de instaurare a comunismului in Romania, in care un rol extrem de important l-a avut presa vremii”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: