Clanul Firea-Pandele preia controlul si asupra PSD Ilfov. Pe cine a pus Ciolacu in fruntea organizatiei, in locul interlopilor

politica

Marcel Ciolacu a anuntat, joi, ca noul presedinte al PSD Ilfov este Viorel Iordache. Acesta este un apropiat al lui Costel Pandele, sotul Gabrielei Firea.

Organizatia PSD Ilfov a fost dizolvata dupa ce aceasta a fost acaparata de Clanul Sportivilor. Dupa aparitia stenogramelor cu interlopii din PSD Ilfov in Rise Project, Ciolacu nu a mai putut sa bage gunoiul sub pres si a decis dizolvarea organizatiei.

Citeste si: PSD, partidul clanurilor interlope. Rise Project publica inregistrari: „Avem primari, barosane! Avem primari grei, care se invart combinatii de innebunesti”

Insa, in locul interlopilor care preluasera organizatia, Ciolacu a numit in fruntea PSD Ilfov un membru al clanului Firea-Pandele, Viorel Iordache.

Iordacge a lucrat in trecut in subordinea lui Costel Pandele, fiind directorul Politiei Locale din Voluntari. Ulterior, Iordache a devenit consilier local PSD in Voluntari.

In 2014, liberalii din Voluntari l-au acuzat pe Iordache ca a coordonat un grup de pesedisti care a aruncat cu pietre si oua in membrii PNL care incercau sa imparta pliante electorale.

„Am recunoscut un singur consilier local, care nu arunca cu oua, dar cred ca-i supraveghea… domnul Viorel Iordache. Au aruncat cu oua, au fost foarte agresivi, in ideea de a parasi noi localitatea. Am avut norocul ca unii cetateni care primeau de la noi afise ne-au luat apararea”, declara atunci un liberal pentru Realitatea TV.

Mai mult despre:

Comentarii: