Claudiu Manda: „Nu vom mai sustine prosti in functii publice. Ciolacu e vulpoiul de care PSD are nevoie”

politica

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a declarat, joi, la conferinta de alegeri a organizatiei PSD Buzau ca Marcel Ciolacu este „vulpoiul de care PSD are nevoie”.

Ciolacu este singurul candidat pentru functia de presedinte al PSD Buzau. Invitat de onoare la conferinta, Claudiu Manda a avut numai cuvinte de lauda pentru Ciolacu.

„Marcel e bun de presedinte PSD national”, a anuntat Manda, in conditiile in care Ciolacu sustine ca nu s-a hotarat daca va candida la Congresul PSD.

Manda a cerut apoi ca PSD sa „nu mai sustina prosti” in fucntiile publice.

”Daca tot zicea Marcel Ciolacu ca sunt radical, hai sa zicem ceva lucruri si despre Congresul PSD. Unul dintre ele ar fi ca nu vom mai sustine prosti in functii publice. Ne faceau de ras. De multe ori, munca noastra ne-o arunca la cos capacitatea de a vorbi a unora sau a altora pe care… din pacate… am sprijinit-o. Sa ne asumam impreuna greselile, dar sa nu le mai facem”, a mai spus Claudiu Manda.

„Ciolacu e vulpoiul de care PSD are nevoie. Impreuna cu Paul poate sa ne conduca la victorie”, a mai spus Manda.

El a cerut ca PSD sa faca tot ce-i sta in putinta ca sa blocheze alegerile anticipate.

„Ne intereseaza sa evitam anticipatele pentru ca vrem sa stea PNL cat mai mult la guvernare sa arata de ce sunt in stare”, a aratat sotul Olgutei Vasilescu.

 

Mai mult despre: ,

Comentarii: