Clotilde Armand arunca BOMBA in PNL: „Sunt filiale intregi care vor sa vina la noi”

politica

Clotilde Armand sustine ca, dupa scorul bun inregistrat de USB la Bucuresti, mai multi lideri liberali au declarat ca vor sa vina „cu toata sucursula PNL” in partidul lui Nicusor Dan.

Intr-un interviu pentru Romania libera, Armand a detaliat cum se va construi boul partid, Uniunea pentru Salvarea Romaniei.

„O spun in nume personal ca vom face un partid de jos in sus. Vom verifica daca cei din teritoriu vad lucrurile la fel si au aceeasi gandire ca noi, impartasesc aceleasi valori si doar in acest caz ne vom alia. Peste tot exista oameni care vor sa faca rezistenta. Daca oamenii cu care vom vorbi, cei mai credibili si cei mai corecti, vor spune ca opteaza mai degraba pentru o alianta decat sa fie in acelasi partid cu noi, as prefera alianta deoarece este un sistem descentralizat. Doar ca, in cazul aliantelor, va creste si pragul electoral”, a spus Clotilde Armand.

Ea a dezvaluit ca Nicusor Dan primeste numeroase oferete din partea unor lideri liberali.

„Calculul politic nu e in firea noastra. Altfel, poate ne-am fi aliat cu PNL. Iata un exemplu: exista oameni care spun ca vor sa vina cu toata sucursala PNL, dar noi nu dorim acesta, deoarece vrem sa facem politica altfel. Vrem alti oameni”, a subliniat Armand.

Clotilde Armand a explicay in ce conditii ar putea fi primiti liberalii in USR: „Primul impuls este de a spune nu. Exista posibilitatea ca ei sa fi fost disidenti in PNL, poate nu au fost de acord cu lucrurile din partid. Daca au stat in aceasta organizatie, au sustinut-o, iar organizatia a fost, in opinia noastra, extrem de nefasta pentru Romania, normal ca nu ii vom primi. Noi suntem oameni deschisi si inteligenti, dar nu vrem sa fim ca PNL”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: