Clotilde ii baga in somaj pe propagandistii de la A3 si RTV: „Adevarul este in strada: in Sectorul 1 se face curatenie exemplara”

politica

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a prezentat sambata imagini cu modul „exemplar” in care se face curatenie acum in centrul Capitalei. „Ceea ce va voi prezenta acum nu veti afla nimic de la televiziunile controlate de banii partidelor aflate la guvernare”, a subliniat Armand.

„Despre ceea ce va voi prezenta acum nu veti afla nimic de la televiziunile controlate de banii partidelor aflate la guvernare, nu veti afla nimic de la cei care se tot chinuie sa deformeze lupta si munca noastra, cei care se tot chinuie sa manipuleze adevarul. Si adevarul este in strada: in Sectorul 1 se face curatenie exemplara, in Sectorul 1 strazile si trotuarele se spala constiincios cu detergenti prietenosi cu mediul, in Sectorul 1 nu mai merge cu prestatii fictive si alte combinatii transpartinice. Atentie: se spala… nu se stropeste superficial. Asa cum trebuia facut si in administratiile anterioare.

Iata de ce merita sa lupti pentru servicii publice de calitate cu riscul de a fi linsat mediatic si supus diverselor jigniri.

PS: Am dublat prestatiile si frecventele – maturat si ridicat gunoiul si spalat strazile- pe arterele cu ”Strazi Deschise” , am dublat numarul cosurilor de gunoi pe Calea Victoriei”, a anuntat, sambata, Armand pe Facebook.

Clotilde Armand a fost violent acuzata de realizatorii de emisiuni de la Antena 3 si Romania TV ca este vinovata de criza declansata de Romprest, care a refuzat sa mai stranga gunoaiele din sector dupa ce primarul n-a mai dorit sa le achite servicii supraevaluate. Mesajele de la cele doua televiziuni au fost o preluare a temelor de propaganda ale PSD, al carui fost primar, Dan Tudorache, supranumit „Diamante”, este acuzat de DNA de fapte de coruptie.

Mai mult despre:

Comentarii: