politica

Clotilde, reactie energica dupa ce un asociat al lui Sebastian Ghita a fost numit secretar de stat: „Ce competente are respectivul? Domnule prim-ministru, sper sa revizuiti aceasta numire”

Clotilde Armand isi manifesta indignarea fata de faptul ca un asociat al lui Sebastian Ghita a fost numit de premierul Florin Citu in functia de secretar de stat la Ministerul Digitalizarii. „Ce competente are respectivul in domeniul Digitalizarii: Asesoft sau Team Net?!”, intreaba Armand, referindu-se la doua firme celebre controlate de Sebastian Ghita.

„La capitolul digitalizare Romania este pe ultimele locuri din Uniunea Europeana, iar Ministerul Digitalizarii ar trebui sa aiba un rol extrem de activ in aceasta perioada, in special pentru a sustine administratiile locale in vederea transformarii digitale. In schimb, prioritatea principala pare sa fie ‘cui dam titlul de secretar de stat?!’.

De ce scriu asta? Pentru ca am aflat surprinsa despre recenta decizie a premierului de numire in functia de secretar de stat la Ministerul Digitalizarii – un actionar al firmei Euromedia Group, firma controlata de Sebastian Ghita si consilier general la PMB.

Dle. prim-ministru, dle. ministru… sper sa revizuiti aceasta numire. Ce competente are respectivul in domeniul Digitalizarii: Asesoft sau Team Net?!”, a scris Armand pe Facebook.

Premierul Florin Citu a decis marti eliberarea lui Alexandru Bologan, membru al PNL Sector 4, din functia de secretar de stat la Ministerul Digitalizarii, dupa 5 luni de la numirea in functie, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. In locul sau a fost numit George Nicolaie, vicepresedinte PNL Sector 4, care este actionar al firmei de panotaj Euromedia Group si consilier general in Primaria Capitalei, informeaza hotnews.ro.

Presedintele PNL Sector 4 este deputatul Pavel Popescu, un sustinator declarat al lui Florin Citu la sefia PNL. De altfel, in declaratia de avere a lui George Nicolaie, acesta mentioneaza un imprumut de 133.000 de lei facut catre liberalul Pavel Popescu.

George Nicolaie este vicepresedinte al PNL Sector 4, consilier general la Primaria Capitalei, din luna noiembrie 2020 si actionar cu peste 25% din actiuni la Euromedia Group, una dintre cele mai mari firme de panotaj din tara, potrivit declaratiei de interese depuse la inceputul mandatului in Primaria Capitalei.

Recent, Clotilde Armand a anuntat ca numeroase panouri publicitare ale Euromedia Group au fost date jos din Sectorul 1 intrucat erau amplasate ilegal.

Citeste si: Panourile fugarului PSD-ist Ghita, date jos de Clotilde Armand: „In caz ca va intrebati de ce de opt luni de zile eu si echipa mea suntem linsati mediatic la postul de televiziune controlat de acelasi Sebastian Ghita”

Potrivit declaratiei de avere depuse la aceeasi data, valoarea participatiei sale in Euromedia group depaseste 1,9 milioane de lei. Detine un apartament de peste 95 mp in Bucuresti si cote parti din doua terenuri intravilane in comunele Chiajna si Glina Ilfov, precum si in cadrul unui teren extravilan in Rasnov, Brasov.

Este pasionat de motociclete, avand un Harley-Davidson (fabricata in 2019) si un BMWK1300R (fabricata in 2011), dar detine si o masina Citroen 2cv (fabricata in 1988), toate dobandite prin cumparare.

Mai detine tablouri si ceasuri in valoare de 18.000 de euro. La capitol active financiare, are un depozit de 24004 lei si un cont curent de 11.414 euro la ING Bank, iar la Raiffeisen bank are un depozit de 586.414 lei, un depozit de 12.175 dolari si doua conturi curente de 120.000 de euro si respectiv 110.000 lei.

In 2019 George Nicolaie a raportat venituri anuale de 60.000 de euro si respectiv 46.500 lei de la firmele Euromedia Group, Euromedia Services si Wide Screen Media.

Despre George Nicolaie, publicatia Paginademedia.ro scria ca acesta ar fi prieten cu Dan Cristian Popescu, fost deputat PNL, in prezent deputat PSD.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

In cel mai pur stil bolsevic, Rusia va nationaliza o importanta companie producatoare de votca pe motiv de „implicare in activitati extremiste”

Autoritatile ruse au luat masuri pentru a confisca activele cu sediul in Rusia ale unui…

24 de minute ago

Lui Elon Musk nu i-a placut ce i-a spus una dintre subalternele sale de la Tesla, asa ca a concediat-o, odata cu intregul departament al acesteia

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, pare decis, prin masurile controversate luate in ultimele saptamani,…

54 de minute ago

Medici la cutite: un pacient din Slobozia asteapta de zece zile sa fie operat, dar interventia se tot amana fiindca anestezistul si chirurgul sunt certati

Un pacient internat la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia asteapta de zece zile sa fie…

O oră ago

Finlanda va folosi militari rezervisti pentru paza granitei cu Rusia, in eventualitatea sosirii unor valuri bruste de migranti, incurajate de rusi

Finlanda planuieste sa isi schimbe regulile de recrutare pentru a permite rezervistilor sa ajute la…

O oră ago

Joe Biden si Donald Trump au convenit sa aiba doua dezbateri prezidentiale, in iunie si septembrie

Ultima data cand presedintele Biden sau fostul presedinte Donald Trump au participat la o dezbatere…

2 ore ago

Din nou, mana lunga a Moscovei? Scriitorul care a incercat sa-l asasineze pe premierul slovac Fico este sustinator fervent al unui grup paramilitar pro-rus

Desi tentativa de asasinat comisa de scriitorul slovac Juraj Cintula asupra premierului Robert Fico a…

2 ore ago