Codrin: „Dana, mi-e dor de emisiunile tale”. Momentul in care a fost dat afara de Dana Grecu din studioul Antena 3

politica

Codrin Stefanescu i-a transmis luni Danei Grecu ca „mi-e dor de emisiunile tale, sa dai cu ei de pamant”. In 2017, Stefanescu a fost dat afara dintr-o emisiune la Antena 3 chiar de catre Dana Grecu.

„Astazi e ziua ta, Dana! Mi-e dor de emisiunile tale, mai ales in vremurile astea! Sa spui lucrurilor pe nume, sa dai cu ei de pamant, sa le spui adevarul in fata! La multi ani, Dana!”, a transmis Stefanescu pe Facebook.

Citeste si: Chiar si pentru Antena 3 a fost prea mult. Codrin Stefanescu a fost dat afara, de catre Dana Grecu, dintr-o emisiune in direct

In februarie 2017, Codrin Stefanescu a fost dat afara de Dana Grecu dintr-o emisiune la Antena 3 dupa ce l-a jignit grav pe un deputat al PNL.

„Vorbeste ca o rasnita, este setat cu cheita de la partid. E si peltic, vorbeste si nonstop”, a declarat Stefanescu in timp ce deputatul PNL Razvan Prisca vorbea despre relatia PSD cu justitia.

Realizatoarea Dana Grecu l-a rugat pe liderul PSD sa isi ceara scuze: „Este inadmisibil ce ati facut. Va rog sa va cereti scuze domnului Prisca, si eu ma simt jignita”.

„Este indecent ce faceti, legati-va de chestiuni politice, nu de cele personale”, a intervenit si realizatorul Radu Tudor.

„Nu-mi cer scuze, el sa isi ceara scuze ca a jignit PSD-ul”, a replicat Stefanescu.

„Va ridicati si plecati, la revedere”, a reactionat Dana Grecu.

Stefanescu a iesit furios strigand catre camere: „Ramaneti cu doamna Grecu care sustine PNL-ul”.

Citeste si: Dana Grecu, reactie dura dupa ce l-a dat afara din studio pe Codrin Stefanescu: „Mi-am jurat, daca nu sunt lasata am sa plec de la Antena 3. Nimeni sa nu se ia de defectele fizice ale celuilalt”

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: