Dana Grecu, reactie dura dupa ce l-a dat afara din studio pe Codrin Stefanescu: „Mi-am jurat, daca nu sunt lasata am sa plec de la Antena 3. Nimeni sa nu se ia de defectele fizice ale celuilalt”

news

Realizatoarea Antena 3 Dana Grecu a oferit explicatii suplimentare dupa decizia de a-l da afara din emisiune pe secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu. Liderul PSD a incercat sa isi bata joc de un defect de vorbire al unui deputat PNL.

„Mi-am jurat ca in aceasta viata, sub ochii mei, nimeni sa nu mai jigneasca pe nimeni. Oricum nimeni sa nu se ia de defectele fizice ale celuilalt. Sub nicio forma! Sub ochii mei! Cat timp imi voi respecta acest juramant al meu voi face presa. Cand nu voi mai putea face acest lucru sau cand nu voi mai putea fi lasata sa fac acest lucru, am sa plec!

Daca presedintele Romaniei i-ar fi zis domnului Razvan Prisca cuvintele pe care Codrin Stefanescu i le-a spus domnului Prisca, presedintele Romaniei era rugat sa plece din emisiune. Oricine ar fi fost el! Sunt niste reguli in viata peste care nu trecem. Eu nu trec peste aceasta. Altfel, tot respectul pentru domnul Codrin Stefanescu si il astept evident, cu mare drag, in emisiunea mea daca mai vrea sa vina. Imi asum toate injuraturile pe care mi le iau pentru ca a plecat Codrin Stefanescu. Asta este! Trebuie sa ne aparam principiile”, a zis Dana Grecu la finalul emisiunii sale de la Antena 3.

Citeste si: Chiar si pentru Antena 3 a fost prea mult. Codrin Stefanescu a fost dat afara, de catre Dana Grecu, dintr-o emisiune in direct

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: