Codrin Stefanescu, despre interlopii lui Dragnea: „Unii au in corp si acum gloantele incasate la Revolutie”. Interlopii nu aveau in 1989 mai mult de 10 ani – Video

news

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca interlopii care l-au aparat pe Liviu Dragnea in timp ce iesea de la Curtea Suprema sunt „eroi” ai Revolutiei din 1989, afirmand ca „unii au in corp si acum gloantele incasate atunci”. Insa, din imagini reiese ca acestia au varste intre 30 si 35 de ani, deci nu puteau sa aiba mai mult de zece ani in 1989.

„Noi, cei din PSD, nu putem accepta ca in fata unei instante intr-un proces normal, legal si sper corect, sa-si faca de cap o banda de agitatori care pretind ca reprezinta societatea civila. Este o minciuna. Reprezinta statul paralel! Societatea civila nu are de-a face cu violentele, injuraturile si amenintarile pe care ei le profereaza impotriva membrilor PSD. Eu si alti colegi din Bucuresti, cand am vazut ce se intampla, cand am vazut agresivitatea lui Malin Bot si a unei dudui fara serviciu care isi facea selfie in timp ce injura, ne-am dus la proces. Am facut acest lucru pentru ca Malin Bot si gasca lui securistoida sa inteleaga ca raportul de forte in societate este de 9/10, adica din zece romani, noua sunt cu PSD. Prin urmare, aceasta haita agresiva care face tambalau, incearca sa rupa hainele membrilor PSD, sa inteleaga ca nu i-a iesit povestea. Cand a vazut ca nu ii iese diversiunea, Malin Bot a inceput sa se planga. De acum inainte, la procese unde sunt membri PSD, la iesire, le promit ca vom fi acolo; eu si camarazii mei de la Revolutie. Unii au in corp si acum gloantele incasate atunci. Am luptat pentru dreptul de a manifesta, dar nu violent!”, a explicat Codrin Stefanescu pentru DC News.

interlopi

„Agresiunea verbala care, in scurta vreme, se transforma, in agresiune fizica este arma acestor securistoizi. Le promit ca vom fi prezenti, de acum inainte, de fiecare data. Suntem obisnuiti sa se traga in noi, sa mergem la miting impotriva basistilor, sa fim arestati si amendati cu sume astronomice. Apropo, am vazut ca Jandarmeria nu a intervenit pentru a-i amenda pe agitatori, in schimb, s-a repezit spre un coleg de-al nostru care protesta civilizat. Statul paralel sa inteleaga ca nu este iubit de oameni. Poporul este cu noi”, a mai zis Stefanescu.

Potrivit reprezentantilor jandarmeriei, interlopul care l-a agresat pe Malin Bot a fost amendat cu 200 de lei, in timp ce protestatarii #rezist au incasat amenzi de 1.000 de lei.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: