Codrin Stefanescu ii injura pe pesedistii care nu l-au votat la Congresul PSD: „M-ati tradat. Voi mi-ati aratat fata oribila a ceea ce urmeaza sa devenim curand”

politica

Codrin Stefanescu a inceput sa se rafuiasca cu pesedistii care nu l-au votat, sambata, pentru functia de secretar general al PSD. „Voi mi-ati aratat fata oribila a ceea ce urmeaza sa devenim curand”, scrie Stefanescu pe Facebook.

”Vreau sa le multumesc celor care m-au sustinut in toate aceste zile! Vreau sa le multumesc celor 466 de colegi care m-au votat la Congres! Voi mi-ati demonstrat ca exista inca curaj si oameni de caracter. Vreau sa le multumesc si celor care m-au tradat! Mult mai multi!

Oameni pe care i-am sustinut si aparat. Voi mi-ati aratat fata oribila a ceea ce urmeaza sa devenim curand. Adica lasi, lipsiti de scrupule si fara de cuvant. Ceea ce nu voi accepta niciodata! Il voi sustine pe Liviu Plesoianu pentru alegerile prezidentiale daca ramane consecvent ideii de a candida! Ceea ce imi doresc cu adevarat! Adevarata batalie abia incepe!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

La Congresul PSD, secretar general al PSD a fost ales Mihai Fifor, cu 2.366 voturi. Gabriel Petrea a obtinut 717 voturi, Felix Stroe – 189, Codrin Stefanescu – 466 voturi, iar Rodica Nassar – 77 voturi.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: