Codrin Stefanescu lucreaza pentru „statul paralel”. Acuzatii in premiera ale lui Ioan Mircea Pascu, propus comisar european de Dancila

politica

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu il ataca pe fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu, ce a vorbit de existenta unei liste negre in partid, spunand ca poate reuseste sa explice incercarea de slabire a delegatiei PSD in PE.

„Codrin Stefanescu: ‘Astea sunt scenariile unora care vor sa ne slabeasca (…) Scenariile astea se fac in alta parte. Noi vrem un PSD puternic …’

Zau? Dar ordinele (si, poate, si mai mult) pentru slabirea constienta a delegatiei PSD la Parlamentul European, astfel ca vocile recunoscute in favoarea Romaniei sa dispara, iar initiativa delegatiei romane in ansamblul ei, sa treaca de la PSD la PNL si USR, de unde veneau, dle Stefanescu?

Faceau cumva parte din politica dumitale si a lui Dragnea de a … ‘intari’ PSD-ul? PS. Asa-zisa lista “neagra” de care faci dta caz nu exista! Cel mult, se poate spune ca ar putea fi pur si simplu lista organizatiilor judetene, cu rezultatele obtinute la europarlamentare, sub directa dtale conducere! Si e publica!”, a scris fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu, pe Facebook.

Codrin Stefanescu a spus joi ca exista o lista neagra in PSD, facand mentiunea ca pe ea „sunteti toti”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: