Codrin, ultra-panicat: „Vine marea invazie. Vor sa o faca presedinte pe Kovesi – rezistii, sorosistii, neomarxistii, globalistii”

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD si cel mai apropiat colaborator al lui Liviu Dragnea, anunta intr-o postare panicarda pe Facebook ca se pregateste candidatura Laurei Codruta Kovesi la Presedintia Romaniei.

„Vreau sa va explic public ceea ce se intampla azi in Romania, ca sa intelegeti, cu totii, in mod foarte clar si exact, care este miza atacurilor suburbane indreptate impotriva lui Liviu Dragnea, in ultimile saptamani.

In Romania se pregateste etapa finala a ‘marii invazii’! A mai fost una cu Barna, in 2020. Nu le-a reusit!
Astfel, astazi in acest moment, zeci de Fundatii si O.N.G.-uri, cu sute de filiale judetene si orasenesti, finantate toate din strainatate, alte sute de organizatii sorosiste, neomarxiste si globaliste, cu toate filialele lor teritoriale, impreuna cu grupari intregi de tradatori din structuri de stat, parlament, guvern, partide politice si grupari politice, noile ‘partide de buzunar’ infiintate ca ciupercile dupa ploaie, cu toti impreuna si la aceeasi comanda, pregatesc platforma si candidatura la presedentie a Laurei Codruta Kovesi, pentru alegerile din 2024.

In acest context explicat mai sus, singura structura politica, autentic romaneasca, nefinantata din strainatate, nepenetrata de sistem, care s-a luptat si in trecut cu neomarxistii, #rezistii, globalistii pe toate fronturile, se regaseste astazi in A.P.P., partid pe care l-am constituit in jurul lui Liviu Dragnea, partid care poate sa scoata (si va scoate in mod cert) Romania din ghearele acestor tradatori de tara. Dragnea si A.P.P. sunt considerati de artzanii acestei invazii, ca principalul pericol!

Pentru ca noi toti, suveranistii, cei din echipa ‘Dragnea si patriotii’ – astazi membrii fondatori ai A.P.P., ne-am luptat in trecutul apropiat si o vom face si-n viitor, pentru ca resursele tarii sa fie ale romanilor, pentru ca deciziile pentru romani sa le ia romanii, pentru eliminarea supraimpozitarilor impuse de U.E. si Bruxelless, pentru plafonarea facturilor la energie electrica si gaze (consumatorul casnic cat si pentru industria romaneasca), pentru subventiile in agricultura, toate in favoarea taranilor si producatorilor romani, pentru eliminarea monopolului multinationalelor asupra tot si toate, pentru a tine pe loc robor-ul, pentru a elimina si diminua taxele si impozitele, pentru o educatie scolara romaneasca, pentru un sistem de sanatate cadrat pe nevoile tuturor romanilor, pentru biserica ortodoxa romana, pentru traditii, pentru mostenirea noastra din mosi stramosi, pentru familia traditionala romaneasca!

Adica, noi am promovat exact opusul a tot a ceea ce au executat la ordin extern reprezentantii actualei puteri, ai miscarilor #rezist, neomarxiste, globaliste, reprezentanti ai intereselor straine.

Consecinta este ca acesti ‘invadatori’, sustinuti de o mare parte a sistemului, inclusiv de sectiunea ‘securist-coldista’, ‘presa cu epoleti’, miscarea hastag din spatiul online, cu totii finantati, sustinuti si sprijiniti de acelasi sistem comanditar, si cu toti avand aceeasi tinta impusa: Liviu Dragnea si A.P.P.! Adica aceia care isi permit sa le tina piept si sa se lupte cu ei la vedere, in ideea de a recupera Romania de sub influenta lor”, a sustinut Stefanescu intr-o postare pe Facebook.

„Va transmit la final ca nu vom ceda, stiind bine cum va decurge batalia cu aceste grupuri hastagiste, neomarxiste si globaliste! Vom merge pana la capat in aceasta batalie cu ei, fara compromisuri si jumatati de masura si vom raspunde promt la fiecare atac!”, a mai scris Stefanescu.

Procurorul-sef al Parchetului European, Laura Codruta Kovesi, a negat raspicat, pe 13 iulie, ca intentioneaza sa candideze la Presedintia Romaniei. „Ca sa fiu mai clara, raspunsul meu este «Nu», «No», «Nein», «Nie»”, a spus Kovesi intr-un interviu pentru Europa Libera Moldova.

„Nu, nu doresc sa candidez la presedintia Romaniei. Poate, ca sa fiu mai clara, raspunsul meu este «Nu», «No», «Nein», «Nie» si, daca mai practic putin cu colegii din EPPO, o sa pot sa raspund ‘Nu’ in cele 17 limbi oficiale in care se discuta in EPPO”, a subliniat Kovesi.

Ea a mentionat ca nu-si doreste o cariera politica nici dupa incheierea mandatului sau la conducerea Parchetului European.

„Principala mea atributie a fost sa construiesc o institutie. Am construit-o de la zero. Cand am fost numita, am fost oarecum singura, am avut doar o echipa mica, de cativa colegi, cu care am construit absolut tot, incepand de la proceduri, buget, recrutari de personal. Suntem la inceput de drum. Vreau sa construiesc o institutie europeana, independenta, puternica, care sa protejeze mai bine bugetul Uniunii Europene.

In momentul in care mandatul meu va ajunge la final, o sa am, spun eu, o cunoastere unica. O sa cunosc foarte bine 22 de sisteme de justitie din Europa si nu doresc sa candidez la presedintia Romaniei”, a precizat Kovesi.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat recent, cetatenii romani asteapta ca procurorul-sef european, Laura Codruta Kovesi, sa se confrunte cu secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoana, in turul doi al alegerilor prezidentiale din Romania, din 2024.

Laura Codruta Kovesi are o popularitate de 30%, bucurandu-se de cea mai mare incredere in randul romanilor.

Comentarii: