Cofondatorul Google Sergey Brin, a divortat discret de sotia sa in acest an, dupa acuzatiile ca aceasta ar fi avut o aventura cu Elon Musk

externe

Sergey Brin

Cofondatorul Google, Sergey Brin, a finalizat discret in luna mai divortul de Nicole Shanahan, care a fost provocat de acuzatiile privind o aventura intre Shanahan si prietenul de lunga durata al lui Brin, Elon Musk, a relatat The Wall Street Journal.

Documentele judiciare obtinute de Insider au aratat ca un judecator a semnat divortul pe 26 mai.

Brin a depus cererea de divort in ianuarie 2022, invocand „diferente ireconciliabile” dupa trei ani de casatorie. Cei doi s-au cunoscut la un resort de yoga in 2015, a relatat anul trecut The Wall Street Journal.

Shanahan si Brin s-au casatorit pe 11 noiembrie 2018, potrivit documentelor judiciare. Aproximativ doua saptamani mai tarziu, s-a nascut fiica lor.

Conform termenilor divortului, Shanahan si Brin urmeaza sa imparta custodia legala si fizica a fiicei lor, acum in varsta de 4 ani. Aspecte precum pensia alimentara pentru sot si sotie, onorariile avocatilor si impartirea bunurilor lor au fost solutionate in cadrul unui arbitraj confidential, ca parte a unei prevederi din acordul lor prenuptial, potrivit documentelor judiciare.

Shanahan, avocat si fondator al fundatiei non-profit Bia-Echo Foundation, nu a contestat divortul, dar a cerut instantei sa ii acorde pensie alimentara, se arata in documentele judiciare.

Persoane familiarizate cu aceasta chestiune au declarat pentru Journal ca divortul a fost declansat de acuzatiile privind o aventura intre Shanahan si Musk, care a fost prieten cu Brin timp de ani de zile. Musk si-a amintit candva cu drag de o perioada in care Tesla se confrunta cu dificultati in anii sai de formare, dar Brin si Larry Page, celalalt cofondator al Google, au decis totusi sa investeasca in companie.

Musk si Shanahan sunt acuzati ca au avut o aventura candva in decembrie 2021, au declarat anul trecut pentru Journal persoane familiare cu relatia lor. Brin a indicat in dosarul de divort ca cei doi erau separati din 15 decembrie 2021.

„Sergey si cu mine suntem prieteni si am fost la o petrecere impreuna aseara”, a scris Musk pe 24 iulie 2022. „Am vazut-o pe Nicole doar de doua ori in trei ani, de ambele dati cu multi alti oameni in jur. Nimic romantic”.

Shanahan a negat, de asemenea, ca ar fi avut o relatie extraconjugala cu Musk.

Brin a sperat sa tina sub tacere procedurile de divort.

Inregistrarile celor de la Business Insider au aratat ca avocatii sai au depus mai multe cereri de secretizare a documentelor de divort, citand o acoperire mediatica extinsa de la diverse institutii, inclusiv Insider, a relatiei anterioare a lui Brin.

Brin a fost casatorit anterior cu cofondatoarea 23andMe, Anne Wojcicki, timp de opt ani. Insider a relatat in 2013 ca cei doi nu mai locuiau impreuna.

Unul dintre avocatii sai a declarat intr-un dosar din 2022 ianuarie ca „pericolul care rezulta din dezvaluirea de informatii confidentiale despre copilul minor al partilor este o preocupare semnificativa”.

Un judecator a respins insa cererea.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: