Coincidenta stranie. Hexi Pharma are birourile intr-un bloc al SRI. Reactia serviciului secret

news

Catalin Tolontan face o noua dezvaluiri in scandalul Hexi Pharma. El dezvaluie ca o parte dintre birourile Hexi Pharma sunt intr-un bloc ce apartine SRI.

Unul dintre sediile Hexi Pharma, cel mai bune plasat, este pe bulevardul Goga nr. 14, foarte aproape de Piata Unirii. Aici stateau Dan Condrea si Flori Dinu, aici se elaborau contractele, aici veneau agentii de vanzari. La primele doua niveluri, parter si etajul 1, lucreaza si azi cei care mai vin la serviciu si incearca sa tina firma in picioare, scrie tolo.ro.

Aici este epicentrul afacerii prin care, vreme de peste 10 ani, Hexi a furnizat dezinfectanti diluati in 350 de spitale romanesti din 40 de judete. Si acesta este blocul Serviciului Roman de Informatii..

SRI a confirmat informatia.  „Colegii mei au confirmat: informatiile sunt corecte, in sensul in care acel bloc ne-a apartinut. Dar nu exista nicio legatura cu Hexi Pharma, acel spatiu a ramas Primariei, care l-a inchiriat cui a dorit. Tot incercati sa faceti o legatura cu SRI, dar nu exista.

Noi am luat structura de multa vreme gratis de la autoritati si am finalizat-o ca pe un bloc. Au fost locuinte de serviciu pe care cadrele SRI le-au cumparat. Acum este un bloc liber, oricine poate sa-si cumpere apartament acolo”, a declarat Ovidiu Marincea, purtator de cuvant al Serviciului Roman de Informatii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: