Comisia Europeana intervine in cazul unei minciuni murdare despre Kovesi. A fost lansata de postul PSD, Romania TV

politica

Reprezentanta Comisiei Europene anunta ca Serviciul European de Actiune Externa nu a efectuat nicio investigatie care sa vizeze rezidentele Laurei Codruta Kovesi in SUA. Informatia a fost lansata de Romania TV, fiind apoi rostogolita de Antena 3 si Lumea Justitiei.

„Serviciul European de Actiune Externa nu a efectuat nicio investigatie de acest fel si nu a ajuns la nicio concluzie in acest sens”, a fost reactia Comisiei Europene, dupa materialul publicat de Romania Tv.

Romania TV a anuntat marti ca surse de la Bruxelles dezvaluie ca Laura Codruta Kovesi ar avea mai multe rezidente in SUA.

”Surse de la Bruxelles dezvaluie, pentru Romania TV, o informatie-soc in ziua audierii Laurei Codruta Kovesi pentru postul de procuror general european. Potrivit acestor surse, Kovesi ar avea mai multe rezidente in SUA. Astfel de verificari sunt facute de directia din cadrul servicului european de actiune externa, o structura care imbina informatiile oferite de servicii din zona civila si pe cele provenite din directia militara”, a anuntat Romania TV.

Minciunile au fost difuzate in ziua in care fostul procuror sef al DNA este audiat la Bruxelles pentru functia de procuror sef european.

Mai mult despre: ,

Comentarii: