Comisia Europeana, reactie fata de injuraturile si scandalul declansat de PSD. Raspuns taios al oficialilor de la Bruxelles

politica

Comisia Europeana are o prima reactie, dupa ce liderii PSD au acuzat la unison ca raportul MCV este de neacceptat. Comisia nu are orientare politica, precizeaza un purtator de cuvant al comisiei intr-un raspuns pentru Realitatea TV.

„Ne straduim sa prezentam o analiza cat mai obiectiva si echilibrata a celor doua state membre (n.r. Romania si Bulgaria). De-a lungul vremii, evaluarile facute in rapoartele noastre au fost sustinute puternic de statele membre. Iar analizele GRECO si ale Comisiei de la Venetia merg in aceeasi directie.

Nu avem nicio motivatie politica. Ne indeplinim misiunea ce ne-a fost incredintata de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana”, se arata in raspunsul Comisiei.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor Florin Iordache a luat cuvantul, miercuri, dupa votul pentru OUG 92 si a explicat ca se va merge mai departe cu modificarile legislative din sfera justitiei. ”Vom merge mai departe cu toata opozitia pe care a aratat-o Comisia Europeana. Vrem sa fim independenti, vrem sa decidem potrivit Constitutiei, nu potrivit presiunii pe care o pun unii sau altii!”, a spus Florin Iordache.

La coborare, Iordache le-a aratat parlamentarilor din Opozitie degetul mijlociu de la ambele maini. Ulterior, le-a spus jurnalistilor care l-au chestionat in legatura cu gestul obscen, ca avea mainile ridicate, nefiind un gest obscen.

„Ati spus ca nu suntem un parlament de mana a doua. In ce fel de parlament ne aflam cand se arata semne obscene?”, l-a intrebat o jurnalista pe Iordache.

„Vi se pare dumneavoatra. Mai departe, altceva”, a raspuns agresiv Iordache.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: