Comunicat iritat al Gabrielei Firea, primarul neaga ca pensionarii sunt nemultumiti de conditiile din Grecia: „Toate evaluarile sunt pozitive”

politica

Primaria Capitalei precizeaza ca seniorii care au participat la taberele organizate de PMB au oferit evaluari pozitive referitoare la conditii si ca persoana care si-ar fi exprimat online nemultumirea nu figureaza pe lista beneficiarilor reali.

„Primaria Capitalei a cerut parerea participantilor si a primit evaluari pozitive. (…) Primaria Municipiului Bucuresti dezminte zvonul conform caruia unul dintre participantii la taberele organizate pentru seniori s-a intors nemultumit in tara. (…) Organizatorul a informat toti participantii, inca inainte de plecare, despre conditiile de cazare si sedere, in cadrul unei sedinte cu reprezentantii institutiei. Mai mult, participantii au fost repartizati la cazare si in autocar dupa cum au avut preferinte. Niciunul dintre ei nu a prezentat organizatorului vreo nemultumire referitoare la conditii. In acest context, apreciem ca nu poate fi vorba de o asa-zisa incalcare a promisiunilor facute, legate de locul de cazare, asa cum se vehiculeaza in mediul online”, se arata intr-un comunicat transmis miercuri de PMB.

Citeste si: „Rusine, pacaliti prostimea”. Pensionarii s-au intors din Grecia foarte furiosi pe Firea: „Cat de mincinosi, mai bine mergeam in Creta”

Potrivit aceleiasi surse, sejurul se desfasoara in trei locatii, in aceleasi conditii, cladirile fiind situate la distanta de 200 de metri, respectiv 400 de metri una de cealalta si la patru minute de mers pe jos de plaja. Una dintre cele trei unitati de cazare dispune de piscina, la care au acces toti participantii.

„Reprezentantii institutiei au evaluari scrise de la participanti, toate fiind pozitive si totodata un caiet de impresii, in care acestia si-au putut mentiona parerile cu privire la derularea taberei. Postarea mediatizata este cu atat mai indoielnica cu cat presupusele nemultumiri apartin unei doamne pensionare Maria Popescu, care s-ar fi intors in tara din prima serie a taberei tematice cultural-educative ‘La pas prin taramul legendar al Greciei’. Precizam ca niciun beneficiar cu acest nume nu participa la prima serie a taberei tematice in cauza”, sustine PMB.

PMB subliniaza ca este eronata informatia aparuta online, conform careia „pensionarii s-au intors din Grecia”, deoarece prima tabara se desfasoara in perioada 24 – 31 august, asadar beneficiarii inca nu au revenit in tara.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: