politica

Conflict in PNL, Caramitru ii ia apararea lui Rares Bogdan: „Nu e foarte ok. Ce incredere sa mai aiba oamenii – adica votezi ceva si dupa apar altii din spate?”

Surse din PNL, citate de Digi24, anunta ca Ludovic Orban l-a exclus pe Rares Bogdan din cursa pentru sefia PNL Bucuresti. Andrei Caramitru considera ca „nu e OK” ca Rares Bogdan, care are legitimitate electorala, sa fie „marginalizat”.

„Un lucru il confirma mai toti liberalii. Locomotiva PNL la europarlamentare, Rares Bogdan, a fost scos din calcul, din mai multe motive invocate de membrii de partid. A pus conditii partidului si a spus ca, daca va prelua sefia filialei, vrea sa propuna el sefii de sectoare. A spus ca, daca motiunea trece, nu e obligatoriu sa fie Ludovic Orban premierul PNL.

A dat declaratii la televiziuni neagreate de PNL, ba chiar, spun unii, a incalcat decizia partidului care stipuleaza ca liberalii nu au voie sa mearga la anumite posturi. S-a plans, pe nedrept zic sustinatorii lui Orban, ca nu a fost invitat in delegatia de la Cotroceni, desi accesul a fost liber pentru oricine a dorit. In plus, liberalii cred ca profilul lui Rares Bogdan, cu pozitiile sale fata de Biserica si nationalismul exacerbat, nu se potriveste pentru Bucuresti”, scrie site-ul Digi24.

Andrei Caramitru afirma ca acesta situatie nu este normala.

„Foarte interesant. Eu nu stiu daca e bine – adica oamenii voteaza PNL pentru Rares (nu zic ca imi place – eu am votat USR/PLUS, dar omul are legitimitate electorala). Si dupa il marginalizezi. Nu e foarte ok. Ce incredere sa mai aiba oamenii – adica votezi ceva si dupa apar altii din spate? E ciudat.

Oricum – nu conteaza prea mult. PNL a pierdut Bucurestiul total. Vor fi opozitia la administratia USR/Plus. Care sper sa fie o opozitie constructiva si cu care se poate lucra inteligent in consiliu pentru binele Bucurestenilor”, a scris Caramitru pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Serviciul secret ucrainean anunta ca Rusia are o noua strategie, mai eficienta: „Noi nu avem arme iar ei actioneaza ca un corp unic, cu un plan clar”

Pozitia Ucrainei pe campul de lupta este mai precara decat oricand din primele zile ale…

33 de minute ago

Premierul pro-rus din Slovacia isi subordoneaza presa. Mii de persoane au protestat la Bratislava impotriva preluarii controlului televiziunii publice

Mii de slovaci s-au adunat joi in capitala Bratislava pentru a protesta impotriva unei revizuiri…

36 de minute ago

Inflatia din Turcia creste in ritm ametitor, a ajuns la aproape 70% in aprilie. S-au dublat preturile la restaurante

Inflatia din Turcia a accelerat la 69,8% pe an in luna aprilie, a anuntat vineri…

38 de minute ago