Consilier al lui Ponta: „PSD sa renunte la stampila cu BASIST. Nu e pentru oameni inteligenti”

politica

Consilierul premierului Victor Ponta pentru imaginea externa a Romaniei, Radu Magdin, a cerut PSD sa „renunte la stampile cand ceva nu ii convine”.

„PSD ar trebui sa dea un semnal clar de deschidere catre societatea civila si catre promotorii ideilor de stanga. Tine-ti ‘dusmanii’ aproape, iar prietenii si simpatizantii si mai aproape, daca vrei ca ei sa te respecte si sa te ajute. Un om inteligent nu poate fi redus la basist, pontist, iohannist s.a.m.d, PSD trebuie sa renunte la stampile cand ceva nu ii convine; la nevoie, poate cultiva oameni educati care sa duca bataliile ideologice pentru el”, a scris Magdin in Adevarul in urma cu cateva luni.

El mai scria atunci ca PSD are un „talent unic de a da cu bata in balta”.

PSD are un talent aproape unic de a da cu bata in balta si de a ‘speria vanatul’ in momente cheie, fapt care ajuta la pierderea alegerilor la limita, pe fundal de panica, mai mult sau mai putin justificata. Fie face greseli strategice care il fac demonizabil (de la suspendarea din 2012, la martea neagra sau permiterea traseismului alesilor locali) fie se lasa angrenat intr-un narativ care nu-i apartine, imprumutand din pasiunea unor trusturi media sustinatoare”, mai spunea Magdin.

Radu Magdin a fost vicepresedinte al organizatiei PSD Belgia/Bruxelles.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: