Continua circul la Antena 3. Nu vor ca statul sa le scoata sediul la LICITATIE: „Este o baseala”

news

Antena 3 continua sa faca scandal pe tema sediului in care sunt gazduite televiziunile Intact si dupa decizia ANAF de a scoate cladirea la licitatie.

Mugur Ciuvica a declarat ca aceasta decizie este o „baseala”. „De ce nu poti sa inchiriezi si trebuie sa scoti la licitatie? De ce Antena 3 nu poate sa stea intr-o cladire a statului? Astea sunt baseli”, a spus Ciuvica pe post.

Si Radu Tudor a avit o reactie extrem de dura, el acuzandu-l pe Dacian Ciolos pentru aceasta hotarare a ANAF. „Dacian Ciolos ii da o palma peste ochi presedintelui Iohannis”. „Dacian Ciolos trebuie sa decida cine este presedintele sau. Traian Basescu sau Klaus Iohannis?”, a intrebat Radu Tudor.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a anuntat, vineri seara, ca va scoate la licitatie bunurile confiscate in urma sentintei pronuntate in dosarul ICA, care i-a adus lui Dan Voiculescu o condamnare la 10 ani de inchisoare.

ANAF a transmis un comunicat de presa in urma intalnirii cu reprezentantii Antena TV Group SA care s-a desfasurat vineri.

„In cadrul discutiei, au fost prezentate stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentintei definitive nr.888 pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti in data de 08.08.2014 si continuarea procesului de validare a executarii acesteia.

In conformitate cu OG. 14/2007 si in cadrul procedurii de valorificare a imobilelor, ANAF va incepe demersurile pentru scoaterea la licitatie a bunurilor confiscate”, se arata intr-un comunicat de presa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: