Continua dezvaluirile in PSD: „Codrin Stefanescu, traseist inrait, pus exclusiv pe invarteli aducatoare de castig personal”

politica

Fostul europarlamentar PSD Ioan Mircea Pascu isi continua atacul la adresa lui Codrin Stefanescu, spunand ca acesta este traseist inrait, exponent al unor interese exterioare. Pascu il indeamna sa analiza autocritica a rezultatului atat de slab la alegerile de care s-a ocupat.

„Un scurt raspuns lui Stefanescu: Nu, dle Stefanescu, nu am frustrari si nu sunt nici instrumentul cuiva. De ce le-as avea si as fi, cand situatia in care ai adus dta partidul este clara pentru toata lumea, iar criticile sunt mai mult decat indreptatite?

In ce ma priveste, lucrurile au evoluat, ma aflu intr-o noua postura, insa sunt mahnit ca acest partid – la a carui infiintare, spre deosebire de dta, eu am contribuit efectiv – a putut sa incape pe mana unui traseist ‘inrait’ ca dta, exponent al unor interese exterioare, potrivnice partidului, pus exclusiv pe invarteli aducatoare de castig personal’, scrie Ioan Mircea Pascu pe Facebook, informeaza Mediafax.

„Cata diferenta – in minus – fata de predecesorii dtale …!? Insa, concret, legat de absenta “sprijinului” local care mi-o imputi, te intreb doua lucruri: cum era posibil sa il obtin, cand Sefa organizatiei – in deplina intelegere cu dta si cu Dragnea – ti-a trimis la Bucuresti, fara consultarea Organizatiei, o hartie de sustinere a … propriei candidaturi? Si, al doilea: de ce echipa actuala trimisa la Bruxelles este jumatate din echipa trimisa la alegerile anterioare si, in ciuda afirmatiei dtale ca ‘trei doamne fac cat 10 Pascu’, nu a prins niciun post in conducerea Parlamentului?

In incheiere, iti spun ca, in afara raspunsurilor la intrebarile de mai sus (inclusiv la intrebarea concreta adresata in urma cu o luna pe adresa personala de W-up), continui sa astept din partea dtale, ca toata lumea, o analiza autocritica a rezultatului atat de slab la alegerile de care te-ai ocupat nemijlocit …”, mai scrie fostul europarlamentar.

Codrin Stefanescu, fost secretar general in PSD si apropiat al lui Liviu Dragnea, a mentionat anterior ca exista o lista neagra in PSD.

In ultimele ore, Stefanescu a scris pe Facebook: “Lasii nu se pot bucura de noroc”. (proverb german).

Mai mult despre: ,


Comentarii: