Continua executiile in PSD, inca un lider a fost exclus din partid. Reactie virulenta a lui Adrian Tutuianu

politica

Conducerea PSD Dambovita a decis, sambata, intr-o sedinta de Comitet Executiv Judetean, sa-l excluda din partid pe presedintele Consiliului Judetean, Daniel Comanescu, motivul invocat fiind „disfunctionalitati” in activitatea acestuia.

„A fost prezentat un raport in ceea ce priveste activitatea pe care a desfasurat-o domnul Comanescu in calitatea de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita. Sunt foarte multe intarzieri (…). Au fost identificate disfunctionalitati, obiective care nu au fost realizate si cu care noi am venit in fata dambovitenilor in alegerile locale din 2016”, a spus presedintele interimar al PSD Dambovita, Rovana Plumb, potrivit Agerpres.

Acesta a mai anuntat ca PSD il sustine pe Alexandru Oprea pentru functia de presedinte al CJ Dambovita, functie pe care Oprea a mai detinut-o.

Senatorul Adrian Tutuianu, fost lider PSD Dambovita, a scris, sambata, pe Facebook, ca seful Consiliului Judetean a fost exclus din PSD pentru ca „nu a pupat inelul de Plumb”.

„L-au exclus pe presedintele CJ Dambovita pentru ca n-a pupat inelul de Plumb. PSD s-a transformat intr-o SRL pe care vor s-o falimenteze. Pe cei care vad si inteleg asta ii astept langa mine”, a scris Tutuianu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: