Contramanifestatie PSD la Pitesti. Peste 2.000 de oameni au fost adusi din comunele invecinate pentru a asculta melodii patriotice – Video

politica

Peste 2.000 de manifestanti participa, sambata, la un mare miting de sustinere a Guvernului Grindeanu in Pitesti. Mare parte dintre demonstranti au fost adusi din comunele invecinate Pitestiului.

Participantii asculta melodii patriotice si flutura pancarte in care cer demisia presedintelui Iohannis. Ei sustin ca au venit singuri, negand ca au fost adusi cu autocarele, desi acestea se aflau parcate la o distanta mica de Piata Vasile Milea.

Manifestatia urmeaza sa se incheie la ora 19.00. Mitingul este autorizat de Primaria Pitesti, care miercuri si-a dat acordul pe solicitarea inaintata de PSD Pitesti in numele filialei Arges a partidului. Initiativa organizarii mitingului de sambata apartine mai multor primari PSD din Arges, care au pus la punct detaliile actiunii pe un grup de pe WhatsApp, unde se s-a vorbit de mobilizarea a circa 300 de manifestanti din fiecare localitate care are primar social-democrat. „Sub 5000 de persoane ne facem de ras”, a scris unul dintre participantii la discutii, citat de Adevarul.

La mitingul anuntat la Pitesti pentru 6 februarie, de catre sustinatorii Guvernului Grindeanu, nu s-a prezentat nimeni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: ,

Comentarii: