Controversatul trapper Gheboasa va fi executat silit de Administratia Judeteana a Finantelor Publice Dambovita

news

Gheboasa, trapper, Fisc, Targoviste, executat silit, fisc

Problemele se tin lant pentru Gheboasa, dupa ce antaretul care a creat controverse la festivalul Untold, a intrat si in atentia Serviciului de urmarire si executare silita din cadrul ANAF. Artistul ar avea problemele fiscale in orasul sau natal, Targoviste.

Gheboasa, pe numele sau Gabriel Gavris, apare pe un anunt colectiv al Administratiei Judetene a Finantelor Publice din Dambovita. Pe 15 iunie 2023, Administratia Judeteana a Finantelor Publice Dambovita- Serviciul Registru Contribuabili, Declaratii Fiscale Persoane Juridice  a publicat un anunt colectiv in care se afla si numele lui Gabriel Gavris, al carui domiciliu fiscal este in Targoviste, orasul sau natal.

In dreptul numelui manelistului apare explicatia „Notificare-retur martie 2023 nr.22871/05.05.2023”. Si cu cateva luni inainte fusese emis un act asemanator, fiind vorba despre o notificare-retur din februarie 2023. Notificarea de conformare este emisa de organul de inspectie fiscala si este transmisa contribuabilului/platitorului.

Pentru ca ignorat toate aceste avertismente de plata, Gheboasa va fi executat silit. Intre timp insa, trapperul continua sa tina concerte si sa-si cante melodiile cu versuri pornografice in fata a sute de minori – cel mai recent concert al sau a avut loc chiar in weekendul trecut, la Costinesti.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: