news

Copaci taiati cu totul in Eforie Nord pentru a face loc unei parcari. Cine este primar in Eforie

Fotografie virala pe retelele de socializare: mai multi copaci din statiunea Eforie Nord au fost taiati cu totul, in conditiile in care localitatea nu se bucura de prea multa verdeata.

Fotografia a fost postata pe forumul Reddit Romania, cu titlul „Eforie Nord, oamenii cauta umbra pe care o distrug”, si a starnit comentarii furioase.

Ce gunoaie de statiuni avem 🙁

Daca aveam tuk tuk-uri ziceai ca poza e facuta in India

Frumos titlu. De ce l ar interesa pe primar de umbra? El merge cu masina si fraierii vin oricum indiferent cat de kkt sunt conditiile.

Am inteles ca fac parcare acolo…dar pentru un metru jumate de parcare taie niste copaci care erau acolo de ani de zile… opriti Romania, vreau sa cobor.

Tare trist a devenit litoralul romanesc. Absolut totul e dezolant si abject. Decat sa merg in jegul asta, mai bine umplu cada cu apa si torn sulfat de magneziu; ies si mai relexat. Prea multi horecari avari si turisti cu fasoane de magnati carora li se pare ca nu sunt tratati pe masura smecheriei lor, care se plimba cu corvetu dar comenteaza ca-i cam scump micul la patru lei si 50 de bani.

Primarul in Eforie este Robert Nicolae Serban. El a fost ales pe listele PNL. Potrivit declaratiei de avere, Serban detine un teren de 1500 mp, cumparat in anul 2005. Nu are alte bunuri si nici datorii la unitatile bancare.

Totusi, ca venituri, Robert Nicolae Serban a declarat un salariu de 189.512 lei, indemnizatie primar a UAT Eforie. Sotia a incasat un salariu de 1.875 lei de la Panoramic Blis 100 SRL, unde este manager general. De asemenea, a incasat si o alocatie de 3.650 lei pentru copil.

Conform declaratiei de interese, este membru in cadrul Asociatiei Sportive Yacht Club Eforie. Este presedinte in cadrul Biroului Politic Local PNL, organizatia Eforie.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

8 ore ago

BBC: Trecerea la masinile electrice ramane fara… curent?

O analiza a BBC constata ca vanzarile de masini electric ear trebui sa creasca, aceasta…

8 ore ago

Presedinta Georgiei a respins legea privind „influenta straina.” Veto-ul va putea fi anulat de Parlament

Presedinta Georgiei, Salome Zurabisvili, a anuntat sambata ca a respins prin veto legea privind "influenta…

8 ore ago

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis spune ca Macedonia de Nord ar trebui sa foloseasca numele constitutional tot timpul

Prim-ministrul grec Kyriakos Mitsotakis a reiterat sambata obligatia oficialilor din Macedonia de Nord de a…

8 ore ago

Polonia va cheltui 2,3 miliarde de euro pentru un „scut estic”. Sistemul de fortificatii a inceput sa fie deja construit

Polonia va investi peste 2,5 miliarde de dolari (2,3 miliarde de euro) in incercarea de…

8 ore ago