Milionarul Copos are atacuri de panica din cauza INCHISORII. I-au cazut si DINTII de frica

news

George Copos a fost grav afectat de perioada petrecuta dupa gratii, fiind condamnat in Dosarul Transferurilor.

Drama lui George Copos este una cu trairi puternice si intens, scrie Fanatik.

„Din acel om plin de energie, plin de idei si care avea timp pentru toate, nu a mai ramas nimic. E retinut in dialoguri inclusiv cu apropiatii si este schimbat mult si din punct de vedere fizic. Arata ca un batranel care are peste 70 de ani, este obosit psihic dupa experienta din inchisoare”, au precizat apropiatii lui Copos.

George Copos si-a restrans cercul de prieteni, iar printre putinii oameni pe care omul de afaceri ii mai viziteaza se numara Grigore Sichitiu. Insa una dintre vizitele pe care George Copos i le-a facut fostului sau subaltern a lasat inmarmurita familia lui Sichitiu: „La un moment dat, Copos a inceput sa se agite si sa spuna ca tavanul este prea jos, ca se sufoca si ca vrea la aer. Culmea este ca peretii casei lui Sichitiu sint inalti. Copos are atacuri de panica din cauza timpului petrecut in inchisoare”.

George Copos a iesit din inchisoare cu probleme grave de sanatate. Pe langa controalele medicale pe care si le-a facut periodic, Copos a trebuit sa ajunga la stomatolog pentru ca, din cauza stresului, i-au cazut dintii!

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: