Corina Dragotescu plange dupa Ponta: „Imi pare rau de el. Ceva e in NEREGULA cu noi, ca popor”

news

Jurnalista Corina Dragotescu isi manifesta regretul fata de demisia lui Victor Ponta. Ea a fost angajata de guvernul Ponta ca atasat de presa la consulatul Romaniei din Los Angeles.

„Imi pare rau de Ponta. Ne-a oferit un respiro dupa anii cu Boc”, a scris Corina Dragotescu pe Facebook, dupa demisia premierului.

corina dragotescu

La scurt timp a venit cu noi completari: „Ceva e in neregula cu noi, ca popor. Indiferent ca guvernezi bine sau prost, tot huiduit pleci de la Palatul Victoria. In plus, sunt doar 3 PM care si-au dus mandatul de 4 ani la capat: Vacaroiu, Nastase si Tariceanu. Restul au plecat inainte: Roman,Ciorbea, Radu Vasile, Boc, Razvan Ungureanu. Mai sunt doi de crize care au guvernat 1 an: Stolojan si Isarescu. Sa nu-mi spuneti ca e normal asa ceva”.

Corina Dragotescu a fost angajata in 2013, dupa ce a emigrat in SUA, ca atasat de presa la consulatul Romaniei din Los Angeles. Ea lucreaza in continuare si pentru postul Romania TV, controlat de deputatul Sebastian Ghita, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Victor Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: